window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-17973183-1');

In Muiden binnenkort alle luxe binnen handbereik!

Muiden kent al een cadeauwinkel, verschillende kledingzaken en vele restaurants. Maar met de komende uitbreiding van Muiden Maritiem’s ijssalon zijn binnenkort ook allerlei luxe producten op loopafstand voor handen.

Muiden Maritiem breidt haar productenaanbod in de ijssalon fors uit. Naast het vertrouwde overheerlijke ijs van ‘Pisa’ uit Amsterdam, vindt u er nu ook een uitgebreid assortiment aan chocolade, wijnen, champagnes , koffiebonen en theesoorten. Voor thuisgebruik of in mooie cadeauverpakking. Een belangrijk deel van het assortiment zal bestaan uit duurzame en biologische producten.

“We hebben onze uitbreiding van het assortiment in nauw overleg met cadeauwinkel ‘Hip’ uitgekozen, zodat we elkaar goed kunnen aanvullen en Muiden een leuk en compleet assortiment cadeau artikelen kunnen bieden” aldus Cleo Diesveld, mede-eigenaar van Muiden Maritiem. Het bedrijf aan de Herengracht in Muiden, dat al meer dan 10 jaar bedrijfsuitjes vanuit Muiden organiseert, biedt aan boord van haar schepen al de mogelijkheid om voor een volledig biologische catering te kiezen. Vandaar het aanbieden van duurzame en biologische producten in de ijssalon ook een logische stap was.

De ijssalon gaat weer open vanaf 26 Maart a.s.
De openingstijden zijn op vrijdag, zaterdag en zondag van 11.00 – 21.00 uur. In de maanden juli en augustus en tijdens de overige schoolvakanties is de ijssalon elke dag geopend.

2023-03-06T12:59:57+01:00
Ga naar de bovenkant