window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-17973183-1');

Feestelijke aankleding van het schip

Feestelijke aankleding van het schip2023-03-06T13:01:45+01:00

Feestelijke aankleding van het schip

Versier het schip zoals u het wenst!

Onze schepen zien er al mooi uit van binnen. Sommigen modern, anderen traditioneel, maar ten alle tijden nautisch en sfeervol. Toch kan het zijn dat u het schip van binnen of van buiten extra wilt aankleden. Bijvoorbeeld bij een huwelijk, receptie, jubileum of relatie borrel.

Hier vindt u een aantal suggesties. Uiteraard is uw eigen inbreng ook mogelijk!

Balonnen

Altijd feestelijk en vrolijk: versiering met balonnen. Zowel boven- als benedendeks kan er een versiering van balonnen aangebracht worden, bijvoorbeeld met balonnen aan de railing van het schip, trosjes met balonnen benedendeks of balonnen aan de luiken van het schip. En het leuke van balonnen is natuurlijk dat het in alle kleuren van de regenboog geleverd kan worden!

Bloemen

Voor een bruiloft of een receptie zijn een mooi bloemstuk of kleine bloemendecoraties erg sfeervol. Wanneer er gezeild wordt halen we de bloemstukken even weg, maar de rest van de tijd kunnen de bloemen de ruimte kleuren! Het staat u vrij om zelf bloemen mee te nemen. Uiteraard kunnen wij de bloemendecoratie ook voor u verzorgen.

Tafels gedekt met wit linnen

Bij een speciaal diner is het natuurlijk extra feestelijk om de tafels met wit linnen in te dekken. Voor een chique ontvangst van uw gezelschap!

Fakkels en rode loper bij ontvangst

Uiteraard wilt u uw gasten laten weten dat ze meer dan welkom zijn op uw feestje. Dat kan natuurlijk door de rode loper voor ze uit te rollen. En dat wordt nog eens extra feestelijk met fakkels aan weerskanten. Zo begint het feest al goed nog voordat de gasten 1 voet aan boord hebben gezet.

Ga naar de bovenkant