window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-17973183-1');

Zakelijk zeilen

Zakelijk zeilen2023-06-28T11:02:51+02:00

Welkom! – Wij bieden vele all in arrangementen voor uw bedrijfsuitje, teambuilding, heidag, relatiedag of personeelsuitje. Onze thuishaven is Muiden, een pittoresk stadje aan de A1 op nog geen 15 minuten rijden vanaf Amsterdam. Muiden is zeer centraal gelegen en direct aan het IJsselmeer.

Zakelijke arrangementen:

Remco Beijer
Remco Beijer
heerlijke dag , leuk gastvrij personeel , lekker bbq. topdag voor ons bedrijf geweest.
Dian Collé
Dian Collé
Fijn uitje gehad bij/met Muiden Maritiem! Snelle en heldere communicatie, superfijn team aan boord. Niets op aan te merken.
Marian Hendriks
Marian Hendriks
Een fantastisch dag gehad. Met het team wezen zeilen naar Pampus. Aan boord gastvrij ontvangen. Catering is uitstekend. Het ontbrak ons aan niets. Bemanning is erg behulpzaam. Het hele Muiden Maritiem team is erg flexibel. Bezoek aan Pampus was een succes. Op de terug tocht de wind in de zeilen en dag afgesloten met een smakelijke BBQ. Voor een team event een absolute aanrader!
Raymond Sweers
Raymond Sweers
Onder leiding van een uitstekende kapitein, enthousiaste matroos en prima cateraar hebben we een hele relaxte dag gehad op een echt groot schip met een stop en rondleiding op Pampus. Goede zit- en ligplaatsen voor de passagiers en voor wie actie wilde kon meedoen met het werk op het dek en het roer. Was ook leuk om te doen. Kortom, een echte aanrader!
Maria Adiela Diaz Aldana
Maria Adiela Diaz Aldana
Lindo panorama, excelente plan para visitar
Michael Riksen
Michael Riksen
Unieke zeilboot uit 1899 en echt een aanrader voor een dagje uit en fantastische BBQ
Jense
Jense
Fijne mensen, goed geregeld, top samenwerken, lekker zeilen, wat wil je nog meer?
Ga naar de bovenkant