window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-17973183-1');

Eco Tjalk Overwinning 9-12 p.

Voor heerlijke meerdaagse zeiltochten

Zeil met onze Eco Tjalk de Overwinning; de eerste uitstootvrije zeilcharter ter wereld!

De Overwinning is het kleine zusje van onze vloot. Door haar veelzijdigheid leent de Overwinning zich erg goed voor een tocht met een divers gezelschap. Zowel de actieve zeiler als de natuurgenieter komt aan zijn of haar trekken aan boord. Zeil je niet actief mee dan vind je een veilige en comfortabele plek in de zitkuip. Door de geringe diepgang van de Overwinning (90cm) vaart ze fantastisch over alle ondiepten van het Wad.

Eco Tjalk De Overwinning

In 2023 is zij volledig verbouwd en uistootvrij functionerend gemaakt. Waar de Overwinning eerst ingericht was voor 16 slapers hebben we gekozen voor meer comfort voor onze gasten. Daarmee heeft zij nu 7 privé kamers, geschikt voor max. 12 slapende gasten waarvan 3 kinderen kleiner dan 140 cm. Aan boord vind je 2 hutten met een tweepersoonsbed en 5 hutten met een eenpersoonsbed waarvan 3 hutten een extra kinderbed bezitten.

De Overwinning is erg goed uitgerust en uitgebalanceerd waardoor ze zich makkelijk laat zeilen. Met een paar aanwijzingen van de ervaren bemanning weet iedereen wat hij of zij moet doen om haar goed te laten zeilen.

Zeilen en zonnen, wadvaren en wadlopen, een prachtig eiland verkennen, maar vooral genieten en ontspannen aan boord van dit heerlijke schip.

Alleen of in een groep, ervaren of beginner, fanatiekeling of toch meer toeschouwer? Ga mee!

Eco Tjalk Overwinning

Beschrijving schip:

De Overwinning, een super comfortabele familie race-boot uit 1914. De Overwinning is de snelste tjalk van Nederland, met haar hebben we alle voor dit scheepstype uitgeschreven wedstrijden meerdere malen gewonnen! Door de veilige zitkuip is ze geschikt voor jong en oud, de fanatiekeling of de vakantieganger. Zeil zelf, of laat je lekker zeilen.

De Overwinning heeft plek tot 25 gasten overdag en tot 16 gasten om te slapen. Het schip is voorzien van een goede keuken, toiletten en een douche. Van centrale verwarming, stromend warm en koud water, 220V en 24V.

Afvaarthavens:

Harlingen of in overleg

Faciliteiten:

2 toiletten
2 douches
Centrale verwarming
Keuken
Radio/CD-speler, Ipod en Mp3 aansluiting
Zitkuip aan dek

Technische details:

Lengte: 24,30 meter
Breedte: 4,90 meter
Diepte: 0,90 meter

Max. aantal gasten dagtocht: 25
Max. aantal gasten met overnachting: 16

De thuishaven van Eco Tjalk de Overwinning is Harlingen. Meer informatie vind je hier

 

 

Klaar om aan boord te stappen?

Kunnen we u ergens mee helpen?

Speciale wensen voor uw catering?

Onze meest populaire arrangementen:

Interesse in dit schip?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Ik heb een vraag over

Contactgegevens:

  • Snel Zeilen VOF
    KvK nr: 57462631
    BTW nr: NL8525.90.660.B.01
    IBAN: NL85 ABNA 0248 0319 10

Ga naar de bovenkant