window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-17973183-1');

Pure Passie

Pure Passie2023-03-14T13:41:02+01:00

Hallo, wij zijn Joost Martijn en Anna Glas-Martijn, wij hebben met veel enthousiasme Muiden Maritiem overgenomen sinds maart 2018.

 

Wij organiseren zeiltochten waarbij wij onze passie, kennis en kwaliteit tot een geheel maken. Het onderscheidende vermogen ligt met name op het gebied van ervaring, service en klantvriendelijkheid.

Tevens zijn wij eigenaren van de Gouden Vloot zeilreizen, waar ook de Hoge Wier onder zal vallen. Wie vaart onder de vlag van De Gouden Vloot concurreert niet op prijs, maar op kwaliteit. Het motto van De Gouden Vloot is “onze aandacht voor onze gasten is onovertroffen”.

 

Persoonlijk
De omvang van ons bedrijf is bewust beperkt.

Liever klein en persoonlijk dan groot en massaal. Persoonlijk contact met onze gasten, al vanaf het eerste contact, is van onschatbare waarde. Van eerste contact tot afscheid; wij leggen u graag in de watten.

Onze filosofie: De beleving staat centraal

Zeilen is een beleving. Ontspanning, gezelligheid en plezier maken staat op de eerste plaats. Door te excelleren in aandacht voor onze gasten in elk opzicht, maken we iedere zeiltocht tot een onvergetelijke ervaring. Elke klant voelt zich individueel geraakt, herkend, erkend, gezien en welkom.

Wij:
-bieden uitsluitend zeiltochten van topklasse
-maken er veel werk van om het de gast naar de zin maken
-zijn succesvol omdat wij doen wat anderen niet doen
-doen niets vanuit de standaard
-sturen nooit kosten achteraf
-zijn gespecialiseerd in zakelijke zeilreizen en zeilvakanties
-hebben veel ervaring in het organiseren van zeiltochten

Onze passie en liefde voor ons vak wordt alleen nog maar sterker. Graag zetten wij onze ervaring voor u in en helpen u met het organiseren van een onvergetelijk bedrijfsuitje, familie-uitje of individuele zeilvakantie.

Want wat is er mooier dan:
‘Samen zeilen en zwerven over het IJsselmeer met een prachtige traditionele klipper uit 1899’ ‘Genieten van een zonsondergang op het water’ & ‘genieten van wind, water, prachtige vergezichten en pittoreske havenplaatsen’?

We ervaren het graag samen met u. Hopelijk tot snel aan boord!

Joost Martijn en Anna Glas- Martijn
Gouden Vloot-Muiden Maritiem

Ga naar de bovenkant