window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-17973183-1');

Muiderslot

Muiderslot2023-06-12T11:46:11+02:00

Muiderslot

alias Amsterdam Castle; geschiedenis in het echt!

Middeleeuwse routes, een rondleiding door de Gouden Eeuw, een sfeervol slotplein met gezellig terras bij de Taveerne, prachtige historische tuinen, vestingwallen met picknicktafels en uitzicht over de Vecht en het IJmeer, een unieke plek voor een heerlijk dagje uit!

Een bezoek aan het Muiderslot is perfect te combineren met uw zeiltocht vanuit Muiden. Bijvoorbeeld door eerst naar het Muiderslot te gaan en vervolgens aan te monsteren voor een heerlijke zeilmiddag. Ons ‘Happy in Holland‘ arrangement biedt dit programma als all in arrangement.

En bij een groot evenement kan een zeilwedstrijd met meerdere klippers of lemsteraken uitstekend gecombineerd worden met een sfeervolle ontvangst of prijsuitreiking bij het Muiderslot.

Meer weten over het Muiderslot? Vraag het ons!

Of bezoek de website van het Muiderslot. Het slot is helaas moeilijk toegankelijk voor minder validen. Het kasteel zelf is niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers.
Honden zijn op het hele terrein niet toegestaan met uitzondering van blindegeleidenhonden en hulphonden.

Ga naar de bovenkant