window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-17973183-1');

Klipper De Hoge Wier 20-60 p.

Traditionele Klipper De Hoge Wier
Het vlaggenschip van Muiden!

De Hoge Wier is zeer geschikt voor uw vergadering, bedrijfsuitje, teambuilding, heidag, relatiedag of personeelsuitje. Volledig verzorgd en aan alles is gedacht!

Beschrijving schip:

Deze stoere en snelle éénmastklipper uit 1899 heeft haar thuishaven in het centraal gelegen en sfeervolle Muiden.

Haar interieur is vernieuwd en gestyled door de interieurarchitecten van Design village Co van der Horst. De stalen spanten van het schip zijn zichtbaar waardoor het nautisch karakter versterkt wordt en aan weerskanten van het ruim bevinden zicht royale banken.

Moodlights zorgen voor iedere gelegenheid de gewenste sfeer. Naast een gloednieuwe geluidinstallatie zijn alle hightech vergaderfaciliteiten aanwezig. Het voormalige schippersverblijf is ingericht in traditionele stijl en geeft een mooi uitzicht over het water. Ook aan dek vind je comfortabele zitplekken in de ruime zitkuip en zachte luikenkappen met geïntegreerde kussens.

Het schip is tevens voorzien van de modernste tuigage en won meerdere prijzen in diverse races. Ook echte zeilliefhebbers komen op de Hoge Wier ruimschoots aan hun trekken!

De klantgerichte bemanning maakt uw uitje onvergetelijk!

Afvaarthavens:

Muiden of in overleg Amsterdam of Volendam oid.

Faciliteiten:

2 toiletten
1 douche
Centrale verwarming
Biertap
Keuken
Geluidsinstallatie met wifi en bluetooth voor connectie telefoon of laptop
Presentatie mogelijkheden beamer, beamerscherm, flip-over, microfoon
Ruime zitkuip aan dek

Technische details:

Lengte: 25,00 meter
Breedte: 5,15 meter
Diepte: 1,00 meter
Capaciteit: 20 – 60 personen

Zeilkipper de Hoge Wier is speciaal ingericht voor het zeilen van mooie dagtochten.

Bij Muiden Maritiem kan je een zeilschip huren met professionele bemanning. Je kunt een hele dag zeilen (standaardhuur vanaf 4 uren) maar ook een avond, een middag of een weekend zeilen behoren tot de mogelijkheden. Wij nemen je mee het water op en zeilen met jou en jouw gasten langs de mooiste plekjes op het IJsselmeer, Markermeer en Buiten IJ.

Een dag zeilen vanuit Muiden?

Muiden is de ideale vertrekhaven voor een dag op het water. Centraal gelegen in het land en met leuke bezienswaardigheden die in een dag goed te bezeilen zijn: Amsterdam, Pampus, Volendam, Marken en Durgerdam. Het landschap aan de horizon is afwisselend met de stadse skyline van Amsterdam, de mooie huisjes van Durgerdam, de polders van Almere en het Paard van Marken in zicht. Omdat de vraag naar dagjes zeilen in Muiden van oudsher groot is, zijn er een aantal aanpassingen vericht aan ons schip: alle hutten en bedden zijn er uit gehaald en de salon benedendeks is volledig ingericht voor het zeilen van 1 daagse zeiltochten. Met een grote bar, ruim voldoende zitplaatsen en professionele horeca.

Bij Muiden Maritiem hebben wij dit tot in de perfectie verheven en werken wij dan ook met een zeer professionele bemanning die hospitality door hun aderen heeft vloeien. Alles is zo aanwezig om uw bedrijfsuitje, teamuitje, relatiedag, bruiloft, familiedag of verjaardagsfeest tot een groot succes te maken!

All-in arrangementen of een dagtocht zeilen op maat

Voor groepen vanaf 10 personen hebben wij verschillende (all-in) arrangementen voor zowel zakelijke als particuliere doelgroepen. Heeft u specifieke ideeën over de invulling van de zeiltocht en past daar geen standaard arrangement bij? Geen probleem. We maken samen met u een programma op maat.

Wij zeilen veelal vanuit Muiden. De Muiden vesting is een gezellig en mooie plek om vandaan te zeilen!

Klaar om aan boord te stappen?

Kunnen we u ergens mee helpen?

Speciale wensen voor uw catering?

Onze meest populaire arrangementen:

Interesse in dit schip?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Ik heb een vraag over

Contactgegevens:

  • Snel Zeilen VOF
    KvK nr: 57462631
    BTW nr: NL8525.90.660.B.01
    IBAN: NL85 ABNA 0248 0319 10

Ga naar de bovenkant