window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-17973183-1');

Zeilwedstrijd zeilen teambuilding

Al jaren ons specialisme: zeilwedstrijden organiseren voor grote groepen. Met 3 of meer schepen zeilt u om uw eigen bedrijfs-bokaal. Compleet met palaver, startschip en prijsuitreiking. De zeilwedstrijd wordt afgesloten met een smakelijke barbecue. Dit programma is geschikt voor groepen vanaf 50 personen. U zeilt met klippers of tjalken. Met Muiden als centrale startplek. Zeilervaring is niet nodig, uw enthousiasme is genoeg!

Programma zeilwedstrijd met barbecue

14:00 uur Aankomst in Muiden.

De schepen liggen naast elkaar op u te wachten. De groep verdeelt zich over de schepen. Per schip wordt u door de bemanning ontvangen met koffie, thee en huisgemaakte koekjes. De schippers houden een welkomstwoordje en vertellen kort wat over de geschiedenis van de schepen.
Aansluitend komt de wedstrijdleiding aan boord en zij vertellen hoe de zeilwedstrijd er uit zal zien, hoe de wind staat en welke procedures er gevolgd gaan worden teneinde een eerlijke wedstrijd te zeilen.

14:45 uur De trossen gaan los.

De zeilen worden gehesen en er wordt een rondje om Pampus gezeild om u vertrouwd te maken met het schip en de handelingen aan boord.

15:30 uur Nu is het tijd voor het serieuzere werk.

De zeilen worden gehesen voor de echte zeilrace.

16:00 uur Aan dek worden heerlijke borrelhapjes geserveerd.

17:30 uur Finish zeilrace.

18:00 uur De schepen gaan tezamen voor anker of meren gezamenlijk af bij het eilandje ’t Hooft’ voor de kust van Muiden.

Aan dek houdt de wedstrijdleiding de prijsuitreiking met een mooie bokaal voor de winnende bemanning.

18:30 uur De bemanning serveert een smakelijke barbecue aan dek. 

20:30 uur De ankers gaan op en de schepen zetten koers richting Muiden.

21:00 uur Einde van een gezellige en actieve zeildag in de haven van Muiden.

Prijsindicatie Zeilwedstrijd met barbecue programma: v.a. € 200,- p.p., exacte prijzen zijn afhankelijk van de dag en de beschikbaarheid van de schepen.

Meer wedstrijden bekijken om mee te zeilen? Neem hier een kijkje.

 


Reviews:

303, 2014

Politie Academie Amersfoort, Kees van Amerongen

De reacties van de collega’s waren erg positief omtrent het schip, de bemanning, de verzorging en het varen. De reacties over de rondleiding op Pampus waren wisselend. Niet negatief of zo, de gidsen wisten voldoende te vertellen en waren enthousiaste vertellers. Voor de rest waren we erg tevreden over alles. Alles, inclusief de bbq was top geregeld.
Dank daarvoor!

Klaar om aan boord te stappen?

Kunnen we u ergens mee helpen?

Speciale wensen voor uw catering?

Onze meest populaire arrangementen:

Interesse in dit arrangement?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Ik heb een vraag over

Contactgegevens:

  • Snel Zeilen VOF
    KvK nr: 57462631
    BTW nr: NL8525.90.660.B.01
    IBAN: NL85 ABNA 0248 0319 10

Ga naar de bovenkant