window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-17973183-1');

Een schip als locatie voor een borrel

Een unieke en verrassende locatie voor een bijeenkomst!

Onze klipper De Hoge Wier is ook als locatie te huur voor een receptie, bijeenkomst of borrel. Het schip vaart dan niet uit maar ligt afgemeerd in het centrum van Muiden. Dit kan het hele jaar door. Deze locatie is anders dan de standaard locaties voor een borrel of bijeenkomst en je zal dan ook zeker indruk maken op de gasten!

Wanneer je het schip van binnen hebt gezien, dan weet je waarom dit schip zo uitermate geschikt is voor een borrel of receptie! Het unieke interieur, dat heel licht is en ruim oogt, geeft een onverwachte ‘WOW’ ervaring bij binnenkomst. Succes gegarandeerd!

En hoe beter en langer je kijkt, hoe meer leuke details je ontdekt in het interieur. Het interieur is dan ook niet door de minste gestyled: Design Village Co van der Horst heeft hier overtuigend haar handtekening achter gelaten.

En dat is te zien in bijvoorbeeld de RVS watertank die zichtbaar is, voor in het schip (“Oh? Wordt daar het bier in bewaard?” wordt er regelmatig gevraagd). En aan de hoogwaardige stoffering van de banken en kussens. Aan de garderobe, voorzien van Piet  Boon armaturen. Aan de LED verlichting die de wanden kleurt. En zo kunnen we nog wel even door gaan.

Waarom op een boot?

Omdat het anders is dan anders. Verfrissend, origineel en dynamischer dan in een zaaltje of standaard locatie. Bovendien bent je alleen met je eigen gezelschap aan boord, in een mooie intieme setting waar het bedienend personeel volledig toegewijd is aan jouw gezelschap. Alles is mogelijk: van recepties, borrels en intieme diners tot een dansfeest met DJ.
En tenslotte: de locatie kan varen. Dus deze locatie kan ook naar de plek toe komen waar jij graag de bijeenkomst laat plaats vinden. Mits aan het water natuurlijk.
Zo hebben we al vele gasten van netwerkbijeenkomsten, verjaardagsfeesten en relatieborrels mogen verrassen met deze unieke locatie.

Wat is er mogelijk?

Zoals we al aangaven; veel.  Live muziek? Regelen wij voor je of mag je zelf meenemen. Het schip beschikt over professionele geluidsapparatuur (gratis in gebruik).
Aan boord is ook een keuken met moderne horeca- en barfaciliteiten. Dus ook de hapjes kunnen geheel naar wens ingevuld worden.

Wat kost het?

De huurprijzen van het schip als stilliggende locatie aan de wal vallen erg mee. Het schip is al te huur vanaf € 1810,- voor 4 uren..

Maar kom vooral even kijken

Want dan ben je om. Dat weten we zeker. Neem contact met ons op om een afspraak te maken of een vrijblijvende offerte op te vragen!


Reviews:

303, 2014

Mail-it BV

Onder het motto ‘na gedane arbeid is het goed meevaren’ had Mailit klanten uitgenodigd voor een dagje zeilen op het IJsselmeer. Het was heerlijk ontspannen, op het water en onder de stralende zon, aan boord van ‘De Hoge Wier’ uit Muiden.
Er werden gesprekken aangeknoopt en touwen vastgeknoopt. Gezellig was het van begin tot eind!

Klaar om aan boord te stappen?

Kunnen we u ergens mee helpen?

Speciale wensen voor uw catering?

Onze meest populaire arrangementen:

Interesse in dit arrangement?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Ik heb een vraag over

Contactgegevens:

  • Snel Zeilen VOF
    KvK nr: 57462631
    BTW nr: NL8525.90.660.B.01
    IBAN: NL85 ABNA 0248 0319 10

Ga naar de bovenkant