window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-17973183-1');

Inschrijving Ome Ko Cup gestart!

Hardzeilen tot het donker wordt……

In samenwerking met het wereldberoemde café ‘Ome Ko’ organiseert Muiden Maritiem een jaarlijks terugkerende bedrijvencompetitie. Niet alleen voor ‘zeilcracks’ bedoeld; ook zonder zeilervaring bent u van harte welkom op deze actieve en gezellige avond op het water die al voor de 11de keer met veel succes wordt georganiseerd.

Het zeilevenement vindt dit jaar plaats op woensdag 18 mei tussen 17.00 – 23.00 uur.
Kosten voor deelname zijn € 62,- p.p. Hiervoor ontvangt u een warme maaltijd en drankjes aan boord, 2 consumpties bij Ome Ko, een borrelgarnituur na afloop en een actieve avond aan boord van een mooie klipper of tjalk. Deelname mogelijk vanaf 1 persoon! Inschrijven kan vanaf heden per telefoon, mail of website

Eerste prijs: Naast eeuwige roem voor uw bedrijf een aangeklede uitsmijter voor elk bemanningslid. Tweede prijs: Ko’s befaamde saté, ook voor de hele bemanning! En na de wedstrijd vindt u op de Perzische tafelkleedjes bij Ome Ko welgevulde schalen met koude en warme hapjes, lekker bij de welverdiende borrel.

Vanaf 17.00 uur wordt er bij Ome Ko verzameld. Na het ‘palaver’ gaat u naar de schepen en ontvangt u een heerlijke warme maaltijd aan boord van ‘uw’ schip. Na uitleg over de regatta varen de schepen uit en wordt de strijd gestreden. Na afloop is het nog lang gezellig in Ome Ko.

Leuk als jaarlijks bedrijfsuitje en een goed alternatief voor de standaard netwerkborrel!

 

2023-03-06T12:59:57+01:00
Ga naar de bovenkant