window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-17973183-1');

Routebeschrijving & Parkeren

Routebeschrijving & Parkeren2023-03-14T19:12:06+01:00

Ligplaats De Hoge Wier:

Het schip vindt u in het centrum van Muiden, ter hoogte van Herengracht nr. 88.

 

Parkeren in Muiden:

In het hele centrum van Muiden zijn voornamelijk plaatsen voor vergunninghouders en zijn er een paar plaatsen waar tegen een hoog uurtarief geparkeerd kan worden. Wij adviseren u daarom op de speciale parkeerterreinen voor bezoekers van Muiden te parkeren.

  • U kunt gratis parkeren op parkeerterrein Mariahoeveweg (P2). Parkeerplaats P2 aan de Mariahoeveweg (afrit 3 van de A1) heeft 145 gratis parkeerplaatsen. Vanaf dit parkeerterrein is het circa 10 minuten lopen naar het schip. Klik hier voor de exacte wandelroute naar het schip.
  • U kunt ook gratis parkeren op Parkeerterrein P1 bij de brandweerkazerne. Parkeerplaats P1 locatie. Klik hier voor de exacte wandelroute naar het schip.

Bereikbaarheid met Openbaar Vervoer:

Vanaf Station Weesp of Station Naarden Bussum kunt u bus 110 naar Muiden nemen. Vanaf het Amstel Station in Amsterdam bereik je Muiden het beste met bus 320, 322 en 327

Routebeschrijving naar Muiden:

Vanuit A1 Amersfoort / A6 Almere neem op de A1 afslag Muiden / Weesp. Vervolgens volgt u de borden richting Muiden.

Vanuit Amsterdam

Rijdend op de A1 of A9 uit de richting Amsterdam sorteert u al ter hoogte van het Amsterdam-Rijnkanaal voor en voegt u uit naar de afrit Muiden/Weesp. Vervolgens volgt u de borden richting Muiden. Hierboven leest u waar u het beste kunt parkeren.

Ga naar de bovenkant