window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-17973183-1');

Soft skills for tough guys (M/V)

Start het jaar goed voor jezelf ! Door aan boord van zeilklipper De Hoge Wier onder spannende en onvoorspelbare condities je persoonlijke koers te bepalen. En dat in 48 uur.

Voor wie?
Als (project-)leider/directeur heb je een stevige carrière gemaakt. Je hebt nu de ambitie om de volgende stap te maken. Meer sturen op afstand als inspirerend leider.  Minder inhoud en meer verbindend leiderschap.  Het verbinden van je Kracht met je Kwetsbaarheid, Hard en Zacht.

Wat is het?
Samen met maximaal 15 gelijkgestemden ga je aan boord van de klipper De Hoge Wier voor een unieke persoonlijk leiderschap “reis” geïnspireerd op het werk van Stephen Covey en Simon Sinek en met Insights Discovery als kompas. Onder onvoorspelbare condities leren we je je persoonlijke koers te bepalen. De kunst van het beïnvloeden en verbinden. In deze 48 uur leer je nog meer over je eigen persoonlijkheid en hoe je je kan versterken. Over nog beter afstemmen, beïnvloeden en profileren met behulp van de ervaring met je reisgenoten en de groepsdynamiek. En hoe je zelfs alleen met non-verbale communicatie samen een machtig zeilschip veilig de haven in loodst. Niet alleen onder ideale omstandigheden maar ook onder stress. Val je terug op je primaire gedrag of blijf je schakelen om in verbinding te blijven en samen de eindbestemming te halen? Voor we afmonsteren verankeren we op passende wijze de nieuwe inzichten met elkaar. We varen 3 dagen en dineren en overnachten aan land in eenpersoons hotel kamers.

Wat levert het je op?
Een geweldige (zeil)ervaring en een versterkte persoonlijke koers. Meer Inzicht in je voorkeursgedrag en in groepsdynamische processen. Nieuwe beïnvloedingsvaardigheden om je mensen mee te krijgen. Tijd voor reflectie en learning van best practices.

Wanneer? Welke investering?
Deze intense leiderschap reis aan boord van De Hoge Wier onder begeleiding van 2 senior trainers/coaches/facilitators, de schipper, de maat en een kok/gastheer, vergt een investering in u zelf van 48 uur.
Alle kosten worden op basis van kostprijs en op basis van open calculatie hoofdelijk omgeslagen en varieren tussen de 1000 – 1500 euro pp ex btw.

Soft skills for tough guys M/V  vindt plaats op 2 en 3 juni 2014 en is de relatie leiderschap reis van door Henk Buitelaar en Jacqueline van Overbeeke, beide partners van de Dekkeigroep. Neem contact op met henk@dekkeigroep.com of jacqueline@dekkeigroep.com voor meer vragen over het programma en om te informeren of het past bij jouw ontwikkeling.

Waarom?
Henk en Jacqueline begeleiden ambitieuze leiders met hun teams bij koerswijzigingen. Deze “MensKracht” projecten gaan altijd in co-creatie met deze leiders en zijn daarom altijd “in Company” programma’s.
2013 was een erg succesvol jaar. Het programma met de meest impact was op de zeilklipper De Hoge Wier. Henk en Jacqueline schrijven hun succes toe aan een simpel motto “ Focus, Flow en Fun”.
Om deze impact te delen met ambitieuze leiders die een dergelijk compact, intens, zeilend leiderschap programma zien zitten, bieden ze een maal per jaar dit programma aan op basis van open inschrijving.
Daarom, 1 keer per jaar met een select gezelschap, Soft skills for tough guys M/V, zeilend in de winter en samen de kosten delend om deze unieke ervaring te realiseren!

Henk Buitelaar

Jacqueline van Overbeeke

 

2023-03-06T12:59:43+01:00
Ga naar de bovenkant