window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-17973183-1');

All-in arrangementen boek je hier!

All-in arrangementen boek je hier!2023-03-14T13:26:07+01:00

All-in arrangementen voor groepen van 10 tot 250 personen

Zoekt u een all-in arrangement voor uw bedrijfsuitje, persooneelsuitje of verjaardagsfeest? Dan bent u hier aan het juiste adres. Muiden Maritiem is al jaren de specialist in Muiden voor betaalbare all-in arrangementen met een nautisch karakter.

Arrangementen voor groepen

bedrijfsuitje-zeilenWanneer u een groeps uitje moet organiseren, of dit nu een zakelijk of privé uitje is, dan is een all-in arrangement altijd erg handig. Vooraf heeft u een goed inzicht in de kosten en u komt zo achteraf niet voor onverwachte verrassingen te staan. Wij hanteren daarnaast een prijs per persoon, dus het is meteen inzichtelijk wat iedere deelnemer moet betalen, wanneer dit van toepassing is.

 

Programma van het arrangement

Arrangementen bieden een standaard vastgesteld programma. Ook de catering is van te voren bepaald. Maar wij doen niet moeilijk en uiteraard is het dus mogelijk op meerdere punten van het standaard arrangement af te wijken. Bijvoorbeeld met een uitbreiding op de catering of een andere starttijd. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Wat zit er in een all-in arrangement?

Een all-in arrangement bevat, zoals te verwachten, alle kosten die nodig zijn om het programma uit te voeren. Het is dus niet zo dat er na boeking van het arrangement nog een narekening komt. Dus de scheepshuur, de bemanning, de catering (en bij veel arrangementen) ook de drankjes. Alles is inclusief. In sommige gevallen bevatten onze arrangementen een beperkt aantal drankjes uit de bar. In die gevallen ziet u dat uiteraard in de omschrijving van het arrangement terug.

Ga naar de bovenkant