window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-17973183-1');

Arrangementen voor alleengaanden en kleine groepen

Wanneer je gek bent op varen, zeilen of boten

samen uitDan wil je graag op het water zijn. Maar zo’n grote klipper, tjalk of Lemsteraak huren is niet financieel aantrekkelijk wanneer je in je eentje bent of met een kleine groep. Dus speciaal voor alleengaanden en kleine groepen of gezinnen hebben we speciale arrangementen waar je als individu of kleine groep op kunt inschrijven. We verzamelen zo een bonte groep van opstappers waar we samen mee de zeilen hijsen. Niet specifiek met alleen maar singles dus, maar met oud, jong, single of niet door elkaar heen.

Alleengaanden, singles, kleine groepen en gezinnen, alles is welkom

Dat is wel zo leuk en de gemeenschappelijke deler is natuurlijk de liefde voor het zeilen of voor op het water zijn. Of de wens om eens een dagje op zo’n groot schip mee te varen. Zeilervaring is niet nodig, de bemanning legt graag alles uit. En wanneer je niet actief wilt zijn maar gewoon wilt genieten, dan kan dat ook.
Meevaren kan in ontspannen verband (bijvoorbeeld de Lazy Sunday afternoons) of in een meer serieus verband (training ‘Soft skills for Tough guys m/v’) of in actief verband (door mee te varen als opstapper bij een zeilwedstrijd). Kijk hieronder voor de mogelijkheden!


Reviews:

303, 2014

Nobel, Hans van den Berg

Was zeer geslaagd, erg vriendelijke en gastvrije mensen!! Is zeker voor herhaling vatbaar!

Klaar om aan boord te stappen?

Kunnen we u ergens mee helpen?

Speciale wensen voor uw catering?

Onze meest populaire arrangementen:

Interesse in dit arrangement?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Ik heb een vraag over

Contactgegevens:

  • Snel Zeilen VOF
    KvK nr: 57462631
    BTW nr: NL8525.90.660.B.01
    IBAN: NL85 ABNA 0248 0319 10

Ga naar de bovenkant