window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-17973183-1');

Live muziek

Live muziek

Tijdens uw zeiltocht, borrel, feest of receptie

Wij werken samen met diverse muzikanten en DJ’s. Uiteraard is het ook mogelijk om uw eigen muzikanten of DJ mee te nemen aan boord. Onze klipper De Hoge Wier leent zich uitstekend voor feestjes en partijen en beschikt over een uitgebreide geluidsinstallatie aan boord.

Enkele ideeën:

Accordeonist Jaap Somsen

Jaap Somsen speelt en zingt de sterren van de hemel. Zijn repertoire is breed, van Amsterdamse liederen tot Franse chansons. Jaap krijgt uw gezelschap geheid aan het zingen en dansen. Sfeer gegarandeerd! Jaap is solo in te huren maar ook als duo of trio. Somsen Music

 

DJ

Een DJ aan boord die precies weet hoe met het publiek om te gaan. Gangbare top 40, 80’s, soulclassics en evt. dance en electro.


Reviews:

303, 2014

NPM Capital N.V., Mw. van Ravesteyn

We hebben het heel bijzonder gevonden om op de mooie klipper De Hoge Wier mee te varen. Dank aan de ontspannen schipper, zijn maat en de dame van de catering voor wie geen moeite teveel was! We hebben een heerlijke middag gehad, de een navigerend of zeilen hijsend en de ander luierend op het dek terwijl de drankjes en hapjes naar ons toe kwamen. Van begin tot het eind perfect!

Klaar om aan boord te stappen?

Kunnen we u ergens mee helpen?

Speciale wensen voor uw catering?

Onze meest populaire arrangementen:

Interesse in dit arrangement?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Ik heb een vraag over

Contactgegevens:

  • Snel Zeilen VOF
    KvK nr: 57462631
    BTW nr: NL8525.90.660.B.01
    IBAN: NL85 ABNA 0248 0319 10

Ga naar de bovenkant