window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-17973183-1');

Teambuilding activiteiten op een boot

Teambuilding activiteiten op een boot

Teambuilding activiteiten op een boot: als je ergens goed moet samenwerken, dan is het aan boord

water zeil hijsen

Op een groot zeilschip moet je hoe dan ook samenwerken. Zo’n schip besturen gaat niet alleen en door goed met elkaar te communiceren kom je het verst.  Sinds 1999 verzorgen wij daarom succesvol speciale teambuilding programma’s aan boord. Op maat gemaakt voor het schip. Met teambuildingactiviteiten  waarin je kennis maakt met alle facetten van het zeilschip en het vaarwater. Een stukje historie, een stukje probleemoplossen, een stukje samenwerken, een stukje creativiteit, alles zit in het programma verwerkt.

De teambuilding activiteiten zijn een mooie aanvulling op jullie bedrijfsuitje of teamdag! Goed voor de teamspirit en het groepsgevoel maar niet zo serieus dat de lol er van af gaat. Geen ellenlange analyses en voor- en nabesprekingen. Maar lekker met elkaar bezig zijn in een verfrissende en nieuwe omgeving. In de buitenlucht!

teambuildnig

Of wat dacht je van een onderlinge zeilwedstrijd?

De beste manier om een team hecht te maken, is door een gezamelijke vijand te creëren, zeggen ze. Dus verdeel de groep op in onderlingen
teams en laat ze met elkaar de strijd aan gaan! Dat kan in kleine groepjes van ca. 12 personen per zeilschip of met grotere groepen per schip. In het eerste geval zeil je met lemsteraken en in het tweede geval met klippers of tjalken. Of een mix daar van. Ook het organiseren van bedrijfsregatta’s is één van onze specialiteiten dus daag ons uit en vraag vandaag nog een offerte aan!


Reviews:

303, 2014

Businessclub Amersfoort Noord, Arjan te Lintelo

Ik ben erg tevreden en de leden van de Businessclub Amersfoort Noord ook. Dank voor jullie inzet en naar ik hoop tot spoedig!

Klaar om aan boord te stappen?

Kunnen we u ergens mee helpen?

Speciale wensen voor uw catering?

Onze meest populaire arrangementen:

Interesse in dit arrangement?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Ik heb een vraag over

Contactgegevens:

  • Snel Zeilen VOF
    KvK nr: 57462631
    BTW nr: NL8525.90.660.B.01
    IBAN: NL85 ABNA 0248 0319 10

Ga naar de bovenkant