window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-17973183-1');

Teamtraining & Leiderschap

Op een boot is alles anders

Tijd is al heel snel niet meer belangrijk. De horizon in de verte spreekt tot de verbeelding en wekt de nieuwsgierigheid. Waar je vandaan komt telt niet, alleen waar je heen wilt.
Maar het allerbelangrijkste is het moment. Hoe staat de wind? Hoe is het water? En wat kunnen we doen om daar het maximale uit te halen?
Een zeilschip gaat alleen vooruit wanneer de hele bemanning goed samenwerkt en weet wat de juiste koers is. Leiderschap is ook belangrijk. Verantwoordelijkheid nemen nog meer. Er kan echter maar één de kapitein zijn aan boord…..

Wanneer je er oog voor hebt, is er heel veel te zien.  De zeer ervaren trainers waar wij mee samenwerken weten dit als geen ander. Onze ervaren bemanning inmiddels ook. Samen weten zij aan boord de uitdagende en inspirerende omgeving te creëren die jullie óók de ogen opent. Gaandeweg, door te doen en samen koers te kiezen en weg te varen. De zeilen te hijsen en in het moment te zien wat er gebeurt. Dat is niet alleen heel nuttig, maar ook heel erg leuk. En leerzaam.

Ga jij mee zeilen? Samen met je team? Durven jullie de samen de uitdaging aan te gaan?

Hieronder vind je een overzicht van onze trainers en van de mogelijke teamtraining- en leiderschaps programma’s die we aan boord kunnen aanbieden. Zit er net niet tussen wat je zoekt? Uiteraard vindt er een intake plaats en kunnen we het programma zó samenstellen dat het wel past. Vraag vooral naar de mogelijkheden via 0294-264 860 of info@muidenmaritiem.nl


Reviews:

303, 2014

LeasePlan Treasury, Neil Carton

Many thanks for the fantastic boat journey on Wednesday and for all your organisation, especially the photo in Voldendam which was a big success. All of the guests had a fantastic time and it was great to have good weather.

Many thanks and kind regards

Klaar om aan boord te stappen?

Kunnen we u ergens mee helpen?

Speciale wensen voor uw catering?

Onze meest populaire arrangementen:

Interesse in dit arrangement?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Ik heb een vraag over

Contactgegevens:

  • Snel Zeilen VOF
    KvK nr: 57462631
    BTW nr: NL8525.90.660.B.01
    IBAN: NL85 ABNA 0248 0319 10

Ga naar de bovenkant