window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-17973183-1');

Uitje met relaties

Uitje met relaties?

Wij helpen je graag je relatiedag organiseren

Wanneer je een dag voor je relaties en speciale klanten wilt organiseren dan heb je duidelijke doelen; deze dag zo uniek, memorabel en rendabel mogelijk maken. Je wilt je klanten en relaties laten weten dat ze belangrijk voor je zijn. Dat doe je door ze optimaal te verwennen. Met een uitje dat het liefst origineel is en niet al 100 keer door anderen gedaan is. Toch?

Wij hebben een idee. Neem ze mee het water op. Verwen ze met lekker eten, drinken, de wind, de zon en de wolken. En mooi meegenomen: in de intieme setting van het schip is er alle tijd en ruimte om elkaar beter te leren kennen. En op een andere, meer ontspannen manier.

Wat dacht je van de volgende arrangementen voor je relatiedag?


Reviews:

1203, 2014

Roderick Keur en Carolien van Haaster

Hierbij willen wij Muiden Maritiem en de bemanning van de Hoge Wier nog hartelijk bedanken voor de fantastische dag afgelopen zaterdag. Het weer zat natuurlijk ongelooflijk mee maar de Hoge Wier was fantastisch, de catering was prima verzorgd en van goede kwaliteit, de bemanning vriendelijk en attent en de indeling van de dag was erg leuk. Kortom we hebben genoten en hadden moeite om te ontschepen rond 19.00.

Klaar om aan boord te stappen?

Kunnen we u ergens mee helpen?

Speciale wensen voor uw catering?

Onze meest populaire arrangementen:

Interesse in dit arrangement?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Ik heb een vraag over

Contactgegevens:

  • Snel Zeilen VOF
    KvK nr: 57462631
    BTW nr: NL8525.90.660.B.01
    IBAN: NL85 ABNA 0248 0319 10

Ga naar de bovenkant