window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-17973183-1');

Uitje met relaties

Uitje met relaties?

Wij helpen je graag je relatiedag organiseren

Wanneer je een dag voor je relaties en speciale klanten wilt organiseren dan heb je duidelijke doelen; deze dag zo uniek, memorabel en rendabel mogelijk maken. Je wilt je klanten en relaties laten weten dat ze belangrijk voor je zijn. Dat doe je door ze optimaal te verwennen. Met een uitje dat het liefst origineel is en niet al 100 keer door anderen gedaan is. Toch?

Wij hebben een idee. Neem ze mee het water op. Verwen ze met lekker eten, drinken, de wind, de zon en de wolken. En mooi meegenomen: in de intieme setting van het schip is er alle tijd en ruimte om elkaar beter te leren kennen. En op een andere, meer ontspannen manier.

Wat dacht je van de volgende arrangementen voor je relatiedag?


Reviews:

303, 2014

Alterim Support, Mariella Dieden

Tijdens een personeelsuitje op De Hoge Wier verslaafd aan zeilen geraakt. De wind door mijn haren, zon op m’n gezicht, drankje erbij, ultiem relaxen en genieten. Gelukkig mag ik voor mijn werk vaak uitjes organiseren en inmiddels meerdere keren wezen zeilen, onze relaties spreken er nog over!

Klaar om aan boord te stappen?

Kunnen we u ergens mee helpen?

Speciale wensen voor uw catering?

Onze meest populaire arrangementen:

Interesse in dit arrangement?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Ik heb een vraag over

Contactgegevens:

  • Snel Zeilen VOF
    KvK nr: 57462631
    BTW nr: NL8525.90.660.B.01
    IBAN: NL85 ABNA 0248 0319 10

Ga naar de bovenkant