window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-17973183-1');

Zeilreizen voor ambitieuze leiders en teams

Zeilreizen voor ambitieuze leiders en teams

Speciaal voor teams en leiders die verder willen

Ambiteuze managers weten dat teambuilding belangrijk is en dat teamprestaties sterk beinvloed worden door de onderlinge samenwerking. Muiden Maritiem biedt in samenwerking met STERK Teamontwikkeling unieke programma’s voor ambitieuze teams die verder willen. Deze programma’s helpen leiders en teamleden op nuchtere en energieke wijze:

 • Zelf sterker te worden.
 • Het team te versterken
 • Samenwerking te verbeteren
 • Potentieel te ontsluiten

STERK helpt met 20 jaar management-en coachingservaring. Mensgericht, natuurlijk, maar met de businessdoelen scherp op het netvlies. Muiden Maritiem helpt door de best mogelijke leeromgeving te bieden. Snel meer weten over de mogelijkheden? Bekijk de video!

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

Koers uitzetten op weg naar top prestaties

klipper huren bedrijfsuitje muidenVoor teams organiseren wij zeilreizen van 1 of meerdere dagen waarin zij worden begeleid naar top prestaties en inzichten die het team sterker maken. Een zeilschip is bij uitstek de locatie om even weg van de gebruikelijke omgeving de koppen bij elkaar te steken en nieuwe koersen uit te zetten. Dit kan op meerdere momenten belangrijk zijn. Bijvoorbeeld bij gedoe in een team. Bij magere samenwerking na een reorganisatie of bij achterblijvende resultaten. Maar ook op het moment dat het best lekker gaat en toch iedereen voelt dat het veel beter kan. Er zijn reizen voor teams met young professionials, voor nieuwe teams en voor MT/directie teams. Maar ook voor ambitieuze leiders hebben we reizen om de persoonlijke koers uit te zetten waar zij zich individueel op kunnen inschrijven.

De zeilreizen voor ambitieuze teams:

Samen STERK; van working team naar winning team Voor wie? Als MT/Directie team weten jullieDSC_3188_2 elkaar te vinden, teambuilding met Insights heeft jullie in een eerder stadium geholpen een team te worden. Je kent de teamkracht en toch mist er iets. Jullie hebben met elkaar dan ook de ambitie om een slag dieper te gaan. High Impact; Young Potential learning event Voor wie? Je bent 20+, barst van het talent en ambitie, hebt enkele jaren werkervaring en je wilt je zelf verder versterken door meer inzicht in jezelf te verkrijgen om je eigen koers te herijkken en waar nodig bij te sturen. Je kiest bewust voor een High Impact event om binnen 48 uur weer aan de slag te kunnen. Samen op koers; als groep erop als team eraf Voor wie? Voor nieuwe (project)teams die elkaar beter willen leren kennen is dit een unieke teambuilding. Naast een Insights workshop om de teamkracht te ontdekken leer je als team al zeilend elkaar’s kwaliteiten kennen en op elkaar te vertrouwen.

De zeilreizen voor ambitieuze managers:

Soft skills for tough guys (m/v); 2- daagse persoonlijke leiderschapsreis op de Hoge Wier Voor wie? Als (project-)leider/directeur heb je een stevige carrière gemaakt. Je hebt nu de ambitie om de volgende stap te maken. Meer sturen op afstand als inspirerend leider. Minder inhoud en meer verbindend leiderschap. Het verbinden van je kracht met je kwetsbaarheid, hard en zacht. Lees meer

Hoofd leeg, roer om; inspiratie zeilreis Je bent 40+ en hebt je leven lang lopen rennen en zorgen voor anderen. In deze levensfase van 40-50 jaar, zoek je een inspirerende zeilreis om je hoofd leeg te maken en nieuwe inspiratie op te doen voor de volgende fase in je leven. Je kiest bewust voor deze unieke 5-daagse zwerftocht met gelijkgestemden over het IJsselmeer en de Wadden om te onthaasten in de schitterende natuur, te reflecteren en je nieuwe koers uit te zetten onder begeleiding van 2 senior coaches.

Onze aanpak

Onze aanpak bij deze unieke zeilreizen voor Leiderschap- en Teamontwikkeling: Dromen, denken, beslissen en doen verwerken we in de programma’s waarbij we gezamenlijk zeilen afwisselen met Insights workshops, reflectie opdrachten en verbinden met de context. Begeleiding door 2 senior coaches/facilitators en begeleiding en feedback van de bemanning garanderen verder een unieke en stevige leerervaring. Informeer bij ons welke zeilreis het beste bij jouw behoefte past. Gemeente Almere heeft de 2- daagse ‘Samen op koers’ zeilreis als volgt ervaren: “Dank voor jullie begeleiding. Het voelde voor iedereen warm en vertrouwd. We hebben niet alleen genoten maar ook veel geleerd en genoeg stof meegekregen om over na te denken.” Ben jij een ambitieuze leider die je team en je mensen sterker wil maken? Wij helpen je om die volgende stap te zetten. Bel Henk op 06-27878703 of Jacqueline op 06-51142800 Of Muiden Maritiem 0294-264860teambuilding zeilen


Reviews:

1710, 2014

teamuitje Deloitte Inovation, Wouter Swolfs

Was een prima dag, met enorm veel flexibiliteit van de kant van Muiden Maritiem, vooral wat betreft ophalen van collega’s met de rib!

Klaar om aan boord te stappen?

Kunnen we u ergens mee helpen?

Speciale wensen voor uw catering?

Onze meest populaire arrangementen:

Interesse in dit arrangement?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Ik heb een vraag over

Contactgegevens:

 • Snel Zeilen VOF
  KvK nr: 57462631
  BTW nr: NL8525.90.660.B.01
  IBAN: NL85 ABNA 0248 0319 10

Ga naar de bovenkant