window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-17973183-1');

Dagtochten Hoge Wier

Dagtochten Hoge Wier2023-03-06T13:01:42+01:00

Zeilkipper de Hoge Wier is speciaal ingericht voor het zeilen van mooie dagtochten.

Bij Muiden Maritiem kan je een zeilschip huren met professionele bemanning. Je kunt een hele dag zeilen (standaardhuur vanaf 4 uren) maar ook een avond, een middag of een weekend zeilen behoren tot de mogelijkheden. Wij nemen je mee het water op en zeilen met jou en jouw gasten langs de mooiste plekjes op het IJsselmeer, Markermeer en Buiten IJ.

Een dag zeilen vanuit Muiden?

Muiden is de ideale vertrekhaven voor een dag op het water. Centraal gelegen in het land en met leuke bezienswaardigheden die in een dag goed te bezeilen zijn: Amsterdam, Pampus, Volendam, Marken en Durgerdam. Het landschap aan de horizon is afwisselend met de stadse skyline van Amsterdam, de mooie huisjes van Durgerdam, de polders van Almere en het Paard van Marken in zicht. Omdat de vraag naar dagjes zeilen in Muiden van oudsher groot is, zijn er een aantal aanpassingen vericht aan ons schip: alle hutten en bedden zijn er uit gehaald en de salon benedendeks is volledig ingericht voor het zeilen van 1 daagse zeiltochten. Met een grote bar, ruim voldoende zitplaatsen en professionele horeca.

Bij Muiden Maritiem hebben wij dit tot in de perfectie verheven en werken wij dan ook met een zeer professionele bemanning die hospitality door hun aderen heeft vloeien. Alles is zo aanwezig om uw bedrijfsuitje, teamuitje, relatiedag, bruiloft, familiedag of verjaardagsfeest tot een groot succes te maken!

All-in arrangementen of een dagtocht zeilen op maat

Voor groepen vanaf 10 personen hebben wij verschillende (all-in)  arrangementen voor zowel  zakelijke als particuliere doelgroepen. Heeft u specifieke ideeën over de invulling van de zeiltocht en past daar geen standaard arrangement bij? Geen probleem. We maken samen met u een programma op maat.

Voorbeelden dagtochten zeilen

Zo kunt u bijvoorbeeld een dagtocht zeilen naar Marken of naar Volendam.  Of u doet Pampus aan tijdens uw zeiltocht. Ook zijn er verschillende teambuilding activiteiten of kookworkshops aan boord mogelijk.

Heeft u geen groep maar wilt u toch een dagtocht onder zeil, dan kunt u zich inschrijven op een zeildag met individuele inschrijving of meegaan met een zeilwedstrijd.

Wij zeilen veelal vanuit Muiden. De Muiden vesting is een gezellig en mooie plek om vandaan te zeilen!

Ga naar de bovenkant