window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-17973183-1');

Ervaar het Friesland gevoel

Speciaal voor diegenen die afgelopen zomer genoten hebben van de Sneekweek of het Skûtsjesilen. Of voor hen die mooie jeugdherinneringen hebben aan lange zomerkampen of vakanties op de Friese wateren. Speciaal voor al die mensen hebben wij nu een unieke kans om dat Friesland gevoel weer eens ervaren:

Onze lemsteraak ‘Grote Jager’ is namelijk in de periode van 16 t/m 19 september te boeken vanuit het Friese Hindeloopen. Om het ‘Friesland gevoel’ nog eens extra te versterken, maken we er die dagen een Fries getinte dag van met Friese duumkes, suikerbrood, droge worst en Beerenburg.
Dat wordt genieten dus van al het moois en lekkers dat Friesland te bieden heeft! Om het helemaal af te maken sluit u uw vaardag natuurlijk af in restaurant ‘de Hinde’ aan de haven van het pittoreske Hindeloopen.

Bent u met meer dan 20 personen? Geen probleem, dan zetten we gewoon meerdere lemsteraken voor u in. Zo heeft u ook nog eens uw eigen Friese ‘Hurdsilerij’! Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Vraag dus nu een offerte aan.

2023-03-06T12:59:44+01:00
Ga naar de bovenkant