window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-17973183-1');

Amsterdam

Amsterdam2023-03-06T13:01:47+01:00

Zeilen naar of vanuit Amsterdam

wb slide2Wanneer Amsterdam een betere locatie is om vandaan te varen dan Muiden, dan kunnen onze schepen ook naar Amsterdam varen. Jullie stappen dan op bij het Muziekgebouw aan het IJ of direct achter het Centraal station. Van daar uit kan er gekozen worden voor een vaartocht over het binnen IJ of kan er koers gezet worden richting het buiten IJ en het Markermeer. Zodat jullie een flink stuk kunnen zeilen. Om op het buiten IJ te komen, moet het schip eerst de Oranjesluizen passeren. Een leuke ervaring op zichzelf! Eigenlijk kunnen vrijwel al onze arrangementen ook vanuit Amsterdam starten.

Amsterdam als bestemming

Wanneer Amsterdam de eindbestemming is van jullie zeiltocht of de haven waarin jullie overnachten, dan is daar natuurlijk veel te doen. Zo kunnen jullie een bezoek brengen aan het filmuseum Eye, het techniekmuseum Nemo, het centrum van de stad in om te winkelen, te stappen of cultuur te snuiven en kunnen jullie één van de vele restaurants bezoeken.

Ga naar de bovenkant