window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-17973183-1');

Kerstborrel op unieke locatie in Muiden!


In de wintermaanden is onze lounge klipper De Hoge Wier sfeervol verlicht! Wat is er leuker dan aan boord van zo’n mooi verlichte klipper een Kerstborrel te organiseren voor uw personeel of relaties? Het ruim van het schip leent zich er fantastisch voor!
Het interieur van is verrassend modern met een warme touch. De stalen spanten van het schip zijn zichtbaar en worden gecombineerd met royale comfortabele banken waarop u relaxed kunt loungen. Mood lights verzorgen elk moment de gewenste sfeer. Beamer en groot scherm zijn aanwezig voor (foto)presentaties. De ruimte kan geheel naar wens ingedeeld worden, de tafels kunnen er bijvoorbeeld uit zodat een grote (dans)vloer ontstaat.

Ook de rest van het jaar is De Hoge Wier te huren voor uw borrel, receptie of feest. Het schip ligt dan aan de Herengracht in Muiden. Er wordt in principe niet gevaren, maar een vaartocht is uiteraard wel mogelijk! Ook verzorgen we op verzoek live muziek, een dj of ander entertainment. Vanzelfsprekend zijn de hapjes en drankjes perfect verzorgd!

Meer informatie vindt u op De Hoge Wier site

2023-03-06T12:59:51+01:00
Ga naar de bovenkant