window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-17973183-1');

Parkeren in Muiden

Parkeren in Muiden2023-03-06T13:01:51+01:00

Parkeren in Muiden

In het hele centrum van Muiden zijn voornamelijk plaatsen voor vergunninghouders en zijn er een paar plaatsen waar tegen een hoog uurtarief geparkeerd kan worden. Wij adviseren u daarom om op de speciale parkeerterreinen voor bezoekers van Muiden te parkeren.

Parkeren wanneer u vaart met de klipper De Hoge Wier:

Er zijn 2 mogelijkheden:

  •  U kunt gratis parkeren op het parkeerterrein aan de Maxisweg (ca. 7 minuten lopen naar de schepen). Om daar te komen volgt u de borden richting Muiden. Op een gegeven moment komt u bij een kruispunt waar u rechtsaf richting Weesp, rechtdoor richting Muiderberg / Muiden Oost kunt en linksaf richting Muiden. U gaat hier linksaf richting Muiden en neemt vervolgens de eerste afslag links (Maxisweg). Vrijwel meteen ziet u het parkeerterrein aan uw linkerhand.
  • U kunt ook dichterbij het schip parkeren. Dit parkeerterrein is betaald, heeft camerabewaking en ligt op ca. 2 minuten lopen naar de schepen. Om daar te komen volgt u de borden richting Muiden. Op een gegeven moment komt u bij een kruispunt waar u rechtsaf richting Weesp, rechtdoor richting Muiderberg / Muiden Oost kunt en linksaf richting Muiden. U gaat hier rechtdoor richting Muiderberg / Muiden Oost, de brug over de Vecht over.  Na de brug buigt de weg naar links en in de splitsing die daar op volgt slaat u linksaf. Meteen aan uw rechterhand vindt u het parkeerterrein (splitsing Lange Muiderweg / Mariahoeveweg). U kunt met pin betalen bij de automaat. Daarna loopt u zo Muiden binnen, de Herengracht op.

 

Ga naar de bovenkant