window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-17973183-1');

Zeil mee met Team Hoge Wier!

Oktober wedstrijdmaand

Met de oktoberraces voor de boeg staat ons wedstrijdteam ‘Team Hoge Wier’ in de startblokken om weer een paar mooie bokalen in de wacht te slepen met onze supersnelle klipper De Hoge Wier. Half oktober begint het feestje met de Klipperrace, de race der races voor wedstrijdzeilende klipperzeilers. Daarna wordt er op volle snelheid richting Workum gevaren voor de Beurtveer; een drie daagse race (of vierdaagse, of tweedaagse, wie zal het zeggen?) waarbij niet alleen snel zeilen maar ook vele andere vaardigheden van belang zijn. Zoals zonder motor manouvreren in havens, navigeren over langere termijn en creatief bezig zijn.
Na de Beurtveer vaart De Hoge Wier door naar Harlingen voor de Brandarisrace, een heen en weertje naar Terschelling. Al met al 10 dagen wedstrijdzeilen dus. Om de serie af te sluiten en om nog even af te kicken, wordt tenslotte het laatste weekend van oktober meegedaan met de Muider Hardzeildagen in, natuurlijk, Muiden. De gezelligste haven van Nederland.

Wil je meezeilen met Team Hoge Wier?

De Klipperrace en de Brandaris race zitten al vol maar voor de Beurtveer en Muider Hardzeildagen is er nog beperkt plek beschikbaar voor opstappers. Wil je een keer meezeilen met Team Hoge Wier? Pak dan nu je kans en schrijf je in! Inschrijven kan door ons een berichtje te sturen via onze site (zie rechts op deze pagina). We nemen dan z.s.m. contact met je op!

2023-03-06T12:59:30+01:00
Ga naar de bovenkant