window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-17973183-1');

Vergaderarrangement of trainingssessie van 2 dagen

Vergaderarrangement of trainingssessie van 2 dagen

Een meerdaags vergaderarrangement of training op een originele locatie.

vergader arrangementLog off en laad samen op als team. Met een vergaderarrangement of training op het water. Op een boot ben je in een andere omgeving dan normaal. Het water brengt rust, ruimte, vrijheid en verfrissing. Dus breng je team dichter bij elkaar waardoor er beter gepresteerd wordt. Effectiever gecommuniceerd wordt. En jullie met hernieuwde zin weer terug naar kantoor gaan.

Een vergaderarrangement of teamtraining in de buitenlucht

Twee of meer dagen zeilen met een mooie zeilklipper of -tjalk en tegelijkertijd vergaderen of een training volgen. Een unieke en onvergetelijke ervaring met veel dynamiek en mogelijkheden tot teambuilding. Overnachten doen jullie in hotel in één van de vele havens aan het IJsselmeer. Of, wanneer jullie echt van de bewoonde wereld weg willen, aan boord terwijl het schip voor anker ligt. We maken samen een programma op maat. Een maal een vergaderarrangement op het water gedaan, dan komt men vaak terug. Bij voorbeeld in het volgende jaar. Omdat een vergaderarrangement op het water niet alleen leuker is dan op het land, maar ook minstens net zo effectief. En dan drukken we het nog mild uit. 

Slapen op de boot of in een hotel

Het is maar net wat jullie nodig hebben als team of als management. Wanneer jullie veel ruimte nodig hebben om trainingssessies te houden en met elkaar te brainstormen, dan kunnen we het beste kiezen voor een schip  met veel leefruimte benedendeks. Jullie overnachten dan in een hotel. Wanneer er geen budget is voor én een zeilschip én een hotelovernachting, dan kiezen we voor een schip waar op geslapen kan worden. Zo hebben jullie alles onder 1 dak (of eigenlijk; dek) en kan er intensief aan de teambuilding gewerkt worden. Het vergaderarrangement is dus op meerdere manieren in te vullen.

Mogelijke trainingen aan boord van onze zeilschepen

Willen jullie het vergaderarrangement uitbreiden met een training? Dat kan. Eigenlijk is er van alles mogelijk aan boord van onze schepen. Van een eenvoudige teambuildingsessie waarbij fun vooropschip huren ijsselmeer staat tot een intensieve teamtraining waarbij het optimale uit het team gehaald wordt en alle rollen binnen het team uitgebreid bekeken en besproken worden. Ook sessies waarbij men in 48 uur enorm veel inzicht krijgt in ieders persoonlijke capaciteiten en sterke en zwakke punten. Waardoor alle aanwezige kwaliteiten maximaal benut kunnen worden. Voor deze sessies werken wij samen met enkele zeer ervaren trainers. Uiteraard kunnen jullie ook jullie eigen trainers hier voor meenemen, dat is geen probleem.

Vergaderfaciliteiten aan boord van onze schepen

Veel van onze schepen hebben standaard de nodige vergaderfaciliteiten aan boord omdat er met grote regelmaat vergaderarrangement en plaatsvinden. Denk bijvoorbeeld aan een beamer, projectiescherm, microfoon, whiteboard en flip over. Desgewenst kan er ook voor notitieblokken en pennen gezorgd worden. Uiteraard worden jullie tijdens de vergadering optimaal verzorgd met water, koffie, thee en snacks. Ook een uitgebreide lunch is mogelijk, evenals een borrelhap na afloop van de vergadering. Wanneer de zeilen omhoog gaan voor een zeiltocht naar een andere haven, zijn alle vergaderspullen zo opgeborgen en kan iedereen ontspannen met de kop in de wind.


Reviews:

2006, 2023

HPE Growth Marian Hendriks

Een fantastisch dag gehad. Met het team wezen zeilen naar Pampus. Aan boord gastvrij ontvangen. Catering is uitstekend. Het ontbrak ons aan niets. Bemanning is erg behulpzaam. Het hele Muiden Maritiem team is erg flexibel. Bezoek aan Pampus was een succes. Op de terug tocht de wind in de zeilen en dag afgesloten met een smakelijke BBQ. Voor een team event een absolute aanrader!

Klaar om aan boord te stappen?

Kunnen we u ergens mee helpen?

Speciale wensen voor uw catering?

Onze meest populaire arrangementen:

Interesse in dit arrangement?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Ik heb een vraag over

Contactgegevens:

  • Snel Zeilen VOF
    KvK nr: 57462631
    BTW nr: NL8525.90.660.B.01
    IBAN: NL85 ABNA 0248 0319 10

Ga naar de bovenkant