window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-17973183-1');

Actief en sportief bedrijfsuitje

Actief en sportief bedrijfsuitje

Een actief bedrijfsuitje dat iedereen leuk vindt!

Een outdoor bedrijfsuitje is leuk omdat je met je collega’s in een andere, verfrissende omgeving bent. En met hele andere dingen bezig bent dan normaal. Maar hoe maak je het ook voor iedereen leuk? Dat is nog niet zo eenvoudig.

Samen het water op en actief de zeilen hijsen

Zeilen met één van onze schepen is een ideaal bedrijfsuitje voor het hele team. Wie het leuk vindt kan actief meehelpen met sturen en zeilen hijsen.bedrijfsuitje aan de touwen zeilen hijsen gecomprimeerd Wie dit liever niet doet of niet kan, zit gewoon veilig in de zitkuip of aan dek.Niet actief meedoen betekent in dit geval niet minder lol. Want het steeds wisselende uitzicht over het water, de collega’s aan de touwen om de zeilen te hijsen, de buitenlucht en de wind door de haren maken het tot een dynamisch uitje voor iedereen. En de kundige en gastvrije bemanning van het schip zorgt er voor dat niemand iets te kort komt!

Een actief bedrijfsuitje voor iedereen

Een actief bedrijfsuitje waar iedereen zich prettig bij voelt, dat bieden wij aan op onze schepen. Want aan boord is het voor iedereen prettig om te vertoeven. Zodra de zeilen zijn gehesen kan je rustig aan dek zitten wanneer je fysiek misschien niet topfit bent of wat beperkingen hebt. We bieden verschillende arrangementen voor  een actief bedrijfsuitje :

Actief bedrijfsuitje wedstrijdzeilen: voor groepen vanaf 40 personen is het mogelijk om een wedstrijd te zeilen tijdens jullie bedrijfsuitje. De groep wordt dan verdeeld over meerdere schepen die tegen elkaar gaan wedstrijdzeilen. Een actief bedrijfsuitje dat veel stoere verhalen op zal leveren!

Actief bedrijfsuitje teambuilding: voor groepen tot ca 50 personen kunnen we extra teambuilding activiteiten verzorgen aan boord. De groep wordt in 3 of 4 teams onder verdeeld en deze teams moeten allerlei opdrachten uitvoeren en vragen oplossen. Het team dat het beste gepresteerd heeft wint uiteraard de teambuilding. Een leuk bedrijfsuitje met een actief teambuilding element zonder dat het al te serieus wordt.

Actief bedrijfsuitje avond zeilen: wanneer jullie geen tijd hebben voor een heel langdurend bedrijfsuitje maar wel graag een avond bedrijfsuitje willen, dan is een avond zeilen wellicht wat voor jullie. Na het werk even heerlijk ontspannen het water op met elkaar voor een korte actieve zeiltocht, met een smakelijk buffet onderweg. Een actief en ontspannen bedrijfsuitje waarbij jullie samen even kunnen uitwaaien!


Reviews:

1706, 2015

Bedrijfsuitje Gert Snel BV, Gerbrand van Lieshout

Iedereen was zeer positief over het uitje. Goede bemanning en erg betrokken en tijd om wat uit te leggen over zeilen etc. Compliment. Catering : Goed en gezellig. Eten: Goed, uitgebreid en voldoende. Liep allemaal gesmeerd. Helaas iets teveel wind maar de sfeer was opperbest!

Klaar om aan boord te stappen?

Kunnen we u ergens mee helpen?

Speciale wensen voor uw catering?

Onze meest populaire arrangementen:

Interesse in dit arrangement?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Ik heb een vraag over

Contactgegevens:

  • Snel Zeilen VOF
    KvK nr: 57462631
    BTW nr: NL8525.90.660.B.01
    IBAN: NL85 ABNA 0248 0319 10

Ga naar de bovenkant