window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-17973183-1');

Bedrijfsuitje of teamuitje op een zeilboot

Bedrijfsuitje of teamuitje op een zeilboot

Met je bedrijfsuitje zeilen is zo gek nog niet!

Een actief bedrijfsuitje vindt al snel in de buitenlucht plaats. En heeft een vaak een sportief karakter. Maar hoe organiseer je een bedrijfsuitje dat voor iedereen een succes is? Kom zeilen met je bedrijfsuitje en wees verzekerd van een succesvol bedrijfsuitje voor jong en oud.

Waarom is zeilen een leuk bedrijfsuitje?

Wanneer je gaat zeilen dan ben je lekker buiten, in de frisse lucht. Zie je het al voor je? Wind door je haren, zon en wolken aan de hemel en jij zelf aan het roer van een grote zeilboot. Samen zeilen is een unieke ervaring en een dynamisch bedrijfsuitje.

Wat dacht je van de volgende arrangementen voor bedrijfsuitje zeilen?

Bedrijfsuitje zeilen naar Pampus, dagarrangement:

Een heerlijke dag onder zeil, waarbij er in de middag of in de ochtend een bezoek wordt gebracht aan het forteiland Pampus. Een bedrijfsuitje waarbij zeilen, cultuur en historie in één arrangement zitten.

Bedrijfsuitje zeilen Pampus en BBQ, middag/avond arrangement:

Een arrangement dat begint in de middag en eindigt rond een uur of 8, half 9 ’s avonds. Na een heerlijk aantal uurtjes zeilen, bezoeken jullie het forteiland Pampus. Het bedrijfsuitje wordt afgesloten met een smakelijke barbecue op het water.

Bedrijfsuitje zeilen voor grote groepen:

Voor grote groepen bieden we bedrijfsuitjes waarbij jullie een wedstrijd zeilen met meerdere schepen. Intensief, origineel en dynamisch en toch ook leuk voor iedereen!

Bedrijfsuitje zeilen naar Volendam:

Een heerlijke dag zeilen met een bezoek aan Volendam (of Marken) rond lunchtijd. Om het Volendamse gevoel compleet te maken kunnen jullie dan ook een groepsfoto maken in Volendammer klederdracht als blijvend aandenken aan jullie bedrijfsuitje!

Bedrijfsuitje zeilen IJsselmeer:

Het IJsselmeer leent zich bij uitstek om op te zeilen. Er zijn vele bestemmingen waar naar toe gezeild kan worden en in elke haven rondom het IJsselmeer en Markermeer is wel wat leuks, cultureels of interessants te doen. Maar ook op het water van het IJsselmeer is genoeg te beleven; wind, water, een beetje golven maar niet te veel en mooie vergezichten. Een dagje op het IJsselmeer geeft het gevoel van een week vakantie!

Entertainment aan boord tijdens je bedrijfsuitje
Wanneer je het bedrijfsuitje nog leuker wilt maken met wat extra entertainment tijdens het zeilen, dan kan dat natuurlijk! We bieden verschillende mogelijkheden aan, van culinaire extra’s zoals de Oesterkoning tot muzikaal entertainment zoals een accordeonist of zangeres.


Reviews:

303, 2014

Häfele Nederland BV, Christel te Riele

Ik wilde even doorgeven dat ondanks het slechte weer, het een erg geslaagd personeelsuitje is geweest. Misschien zelfs wel door de regen, omdat dat een extra band schept, niemand ziet er meer feestelijk uit allemaal verwaaide koppies. Alle collega’s waren enthousiast. Lekker eten, genoeg scheepsbitter en leuke gezellige crew. Dus bij deze bedankt voor de leuke reis.

Klaar om aan boord te stappen?

Kunnen we u ergens mee helpen?

Speciale wensen voor uw catering?

Onze meest populaire arrangementen:

Interesse in dit arrangement?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Ik heb een vraag over

Contactgegevens:

  • Snel Zeilen VOF
    KvK nr: 57462631
    BTW nr: NL8525.90.660.B.01
    IBAN: NL85 ABNA 0248 0319 10

Ga naar de bovenkant