window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-17973183-1');

Evenementen op en rondom het IJsselmeer

Evenementen in Muiden en op en rondom het IJsselmeer

In Nederland worden er jaarlijks vele watersport gerelateerde evenementen georganiseerd. In havens rondom het IJsselmeer en Markermeer, in Friesland en op het water zelf. De evenementen in Muiden én de evenementen georganiseerd voor de zeilende (charter)vaart hebben we voor je verzameld. Je kan ze op deze pagina terugvinden.

Beleef het mee
Bij de zeilwedstrijden op het IJsselmeer is het niet alleen leuk om mee te zeilen, maar ook leuk om te kijken naar het botenspektakel vanaf de wal. Hoe de schepen door de haven krioelen en eenmaal buiten de zeilen hijsen en koers zetten naar de startlijn. Soms is dat heel spectaculair, zoals bij de Klipperrace in Enkhuizen. Soms is het vooral heel gezellig, zoals bij de Pieperrace in Volendam. En sommige evenementen zijn juist op de wal en niet op het water, zoals Vlaggetjesdag Muiden. Dus beleef het mee, op het water of op de wal!


Reviews:

1102, 2014

Rabobank Amsterdam, Saskia van Zuylen

Hartelijk dank voor de prachtige avond op De Hoge Wier! Zowel mijn collega’s als klanten hebben genoten van de zeiltocht, alles was goed geregeld. We denken zelfs aan een vervolg volgend jaar.

Klaar om aan boord te stappen?

Kunnen we u ergens mee helpen?

Speciale wensen voor uw catering?

Onze meest populaire arrangementen:

Interesse in dit arrangement?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Ik heb een vraag over

Contactgegevens:

  • Snel Zeilen VOF
    KvK nr: 57462631
    BTW nr: NL8525.90.660.B.01
    IBAN: NL85 ABNA 0248 0319 10

Ga naar de bovenkant