window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-17973183-1');

Netwerkbijeenkomst of borrel

Netwerkbijeenkomst of borrel

Netwerkbijeenkomst of borrel te organiseren?

klipper 3 blauw DSC_0162Wanneer je een netwerkbijeenkomst of borrel wilt organiseren is het best ingewikkeld om een leuke en originele locatie te vinden. Veel is al gedaan en gezien en verre van verrassend. En helemaal jammer is het, wanneer je gasten bij aankomst eerst alle borden moet afscannen om uit te vinden in welk zaaltje jouw borrel of bijeenkomst plaats vindt.

borrel op bootWanhoop niet en kom eens kijken aan boord van onze klipper “De Hoge Wier’. Deze klipper beschikt over een fantastische binnenruimte die zich uitstekend leent voor een borrel of netwerkbijeenkomst. Geheel flexibel in te delen zodat het een passende ruimte is voor verschillende groepsgroottes. Stijlvol design wordt afgewisseld met de ruwe, stalen spanten van het schip. Vanuit de grote bar en keuken worden de lekkerste drankjes en hapjes getoverd. Maar bovenal; de locatie is verrassend, anders dan anders en dat zorgt gegarandeerd voor een hogere opkomst!

En dan hebben we het nog niet eens over Muiden gehad

Muiden De Hoge WierMuiden, ‘een schat van een stad’, ligt centraal in Nederland en daardoor goed te berijden door iedereen. Het centrum van Muiden is heel sfeervol met haar smalle straatjes en oude huizen. Bij mooi weer zindert Muiden van de levendigheid met toeristen, watersporters en gezelligheidsdieren op de terrassen. Een super locatie dus wanneer je je relaties wilt overtuigen naar je borrel te komen!

Lees hier meer informatie over een borrel of bijeenkomst aan boord van De Hoge Wier:


Reviews:

303, 2014

Getronics-PinkRoccade, Eddie Clark

Met collega’s en relaties hebben we tijdens Sail een perfecte dag gehad; mooie boten, prachtig weer en een zeer ontspannen atmosfeer. Het is natuurlijk ook niet zo maar wat, dat je zelf mag sturen in een dergelijke setting. We hebben hier zeer positieve reacties op gehad. Ondertussen heb ik meerdere bedrijfspresentaties en zeiltochten op de Hoge Wier laten organiseren, met altijd het gewenste resultaat.

Klaar om aan boord te stappen?

Kunnen we u ergens mee helpen?

Speciale wensen voor uw catering?

Onze meest populaire arrangementen:

Interesse in dit arrangement?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Ik heb een vraag over

Contactgegevens:

  • Snel Zeilen VOF
    KvK nr: 57462631
    BTW nr: NL8525.90.660.B.01
    IBAN: NL85 ABNA 0248 0319 10

Ga naar de bovenkant