window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-17973183-1');

Vergaderen op een boot

Vergaderen op een imposant schip

Inspirerend vergaderen doe je bij ons aan boord!

MM vergaderingWanneer de resultaten stokken en de oplossing wil zich maar niet aandienen dan is het tijd om het land te verlaten! U zult verstelt staan: In de onmetelijke ruimte van het Marker- en IJsselmeer zullen, zonder extra stimulans, nieuwe en verfrissende uitkomsten vanzelf zichtbaar worden. 

De combinatie ligt misschien niet 1-2-3 voor de hand maar is wel zinvol en tegelijk uniek: vergaderen op een boot. Niet  op zo maar een boot natuurlijk, maar op 1 van onze schepen die daar speciaal voor zijn ingericht. Met alle vergaderfaciliteiten zoals een beamer, scherm, whiteboard, flip over en microfoon.

Wat zijn dan de voordelen van vergaderen op een boot?

⭐ De besloten ruimte benedendeks zorgt er voor dat jullie ongestoord en zonder afleiding kunnen vergaderen.
⭐ De locatie, die anders is dan de traditionele vergaderlocaties, zorgt er ook voor dat iedereen in een andere ‘mood’ komt. Het water verfrist hoofd en hart waardoor sneller nieuwe wegen bewandeld kunnen worden.
⭐ Is dat iets te filosofisch? Geen nood, het is ook gewoon heel erg leuk, vergaderen op een boot.
Want al tijdens de vergadering hangt de belofte in de lucht: Straks gaan we het water op en hijsen we de zeilen! Want jullie zitten wel op een zeilboot natuurlijk. Dus daar kan je gebruik van maken.
⭐ Onze ervaring leert overigens dat de beste deals gesloten worden op het moment dat je samen ontspannen aan dek zit. En over het water uit kijkt. Maar dat kun je het beste zelf komen ervaren!

Onze schepen zijn te huur als vergaderlocatie, stilliggend aan de wal of in combinatie met een zeiltocht.  Het is ook mogelijk om het schip voor meer dagen te huren, en zo een unieke meerdaagse vergadersessie te hebben. Niet op de hei maar op het water. Over verfrissend gesproken!


Reviews:

303, 2014

PGGM, Sanny Wisse

Zowel de zeiltocht als de barbecue waren super. Onze hele afdeling was enthousiast over dit uitje.

Klaar om aan boord te stappen?

Kunnen we u ergens mee helpen?

Speciale wensen voor uw catering?

Onze meest populaire arrangementen:

Interesse in dit arrangement?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Ik heb een vraag over

Contactgegevens:

  • Snel Zeilen VOF
    KvK nr: 57462631
    BTW nr: NL8525.90.660.B.01
    IBAN: NL85 ABNA 0248 0319 10

Ga naar de bovenkant