window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-17973183-1');

Vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeest voor zeilers; actief, sportief en leuk

Ben jij de gelukkige en mag je een vrijgezellenfeest organiseren voor een vriend of vriendin? Trakteer de aanstaande bruid of bruidegom dan niet op een afgezaagd vrijgezellenfeest vol onderbroekenlol en standaard activiteiten. Want er zijn zo veel leuke alternatieven voor zowel mannen- als vrouwen vrijgezellenfeesten! Zeker wanneer de vrijgezel een zeiler of zeilster is, brengt een vrijgezellenfeest op het water een herinnering voor het leven! En niet alleen voor de vrijgezel zelf.

Ideeën nodig voor het vrijgezellenfeest?

Wat dacht je van een zeiltocht met een heerlijke BBQ waarbij iedereen geniet, inclusief de (nog wel) vrijgezel? Of een weekend zeiltocht waarbij je vrijdag avond gaat stappen in Muiden, zaterdag gaat zeilen en ’s avonds gaat stappen in Amsterdam of Volendam. Om ’s nachts heerlijk te overnachten in je eigen ‘kooi’ aan boord van jullie schip. En dan de volgende dag weer ontspannen uitkateen aan dek tijdens de zeiltocht terug naar Muiden.

Hieronder vind je een aantal tips en ideeën. Uiteraard kunnen we ook een programma op maat maken!


Reviews:

2006, 2023

HPE Growth Marian Hendriks

Een fantastisch dag gehad. Met het team wezen zeilen naar Pampus. Aan boord gastvrij ontvangen. Catering is uitstekend. Het ontbrak ons aan niets. Bemanning is erg behulpzaam. Het hele Muiden Maritiem team is erg flexibel. Bezoek aan Pampus was een succes. Op de terug tocht de wind in de zeilen en dag afgesloten met een smakelijke BBQ. Voor een team event een absolute aanrader!

Klaar om aan boord te stappen?

Kunnen we u ergens mee helpen?

Speciale wensen voor uw catering?

Onze meest populaire arrangementen:

Interesse in dit arrangement?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Ik heb een vraag over

Contactgegevens:

  • Snel Zeilen VOF
    KvK nr: 57462631
    BTW nr: NL8525.90.660.B.01
    IBAN: NL85 ABNA 0248 0319 10

Ga naar de bovenkant