window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-17973183-1');

Wedstrijdzeilen met klippers

Wedstrijdzeilen met klippers of tjalken

Zoek je een outdoor evenement voor je collega’s of relaties waarbij teambuilding, samenwerken en actief bezig  zijn belangrijke ingredienten zijn? Waarbij je elkaar beter leert kennen? En in een originele, andere setting dan normaal met elkaar bezig bent? Dan hebben we een leuk idee voor je.

Organiseer je eigen slag om Pampus

Met meerdere klippers en Tjalken ga je het water op. Hijs je de zeilen. Bepaal je de koers en tactiek. Zeil je op het scherpst van de snede. En haalt de bemanning het beste uit je team. Na afloop van de race praten jullie gezellig na op een mooie locatie zoals het Muiderslot, het forteiland Pampus of de Koninklijke Jachthaven. Uiteraard is het schipperslatijn dan niet van de lucht!

Doordat de groep over meerdere schepen verdeeld wordt, kunnen we grote groepen aan. Tot wel 500 personen.

Kijk voor bestaande zeilwedstrijden waar ook jij mee kunt racen op deze link!


Reviews:

303, 2014

De Nederlandsche Bank, Leo Kaizer

Graag willen wij U allen namens onze afscheidnemende directeur en alle medewerkers van harte bedanken voor de enorm gezellige dag aan boord. Het is voor allen een meer dan geslaagde dag geweest. De medewerking vanaf de reservering tot aan het van dek gaan heeft iedereen als prettig ervaren. De koffie, gebak, lunch, borrel inclusief hapjes waren perfect. Het zeilen, het weer en de gehele accomodatie: geweldig. Wij zullen U en uw bedrijf bij onze relaties aanbevelen.

Klaar om aan boord te stappen?

Kunnen we u ergens mee helpen?

Speciale wensen voor uw catering?

Onze meest populaire arrangementen:

Interesse in dit arrangement?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Ik heb een vraag over

Contactgegevens:

  • Snel Zeilen VOF
    KvK nr: 57462631
    BTW nr: NL8525.90.660.B.01
    IBAN: NL85 ABNA 0248 0319 10

Ga naar de bovenkant