window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-17973183-1');

Boottocht IJsselmeer

Tijdens een boottocht IJsselmeer, Markermeer of IJmeer ontdekken! Aan boord van onze schepen zijn verschillende arrangementen mogelijk voor een boottocht IJsselmeer.


Door middel van een boottocht IJsselmeer, IJmeer en Markermeer bevaren is de moeite waard, het zijn mooie vaargebieden waar veel te zien is. Pittoreske havenplaatsjes die nog de sfeer van weleer uitademen zijn vrijwel overal rondom het IJsselmeer en Markermeer te vinden. Denk bijvoorbeeld aan Muiden met haar monding van de Vecht en het Muiderslot, Enkhuizen met de “Drommedaris”, Volendam met zijn toeristische dijk en Marken met zijn karakteristieke huizen.

Maar ook op het water is er veel te zien; bent u wel eens op het forteiland Pampus geweest? Vaak wordt een boottocht IJsselmeer gecombineerd met een bezoek aan dit historische eiland. Dit fort voor de kust van Muiden is onderdeel van de “Stelling van Amsterdam” en tijdens een rondleiding over dit eiland leert u veel over de verdedigingswerken van Nederland. Beslist de moeite waard om naar toe te zeil! IJsselmeer, Markermeer en het Wad hebben ook heerlijke ankerplaatsen.

Oud en nieuw gaan hand in hand op het IJmeer waar op steenworp afstand van Pampus het veelbesproken IJburg is gebouwd, het nieuwste wooneiland van Amsterdam midden in het water. U kunt dit bouwspel vanaf een afstandje bekijken door er langs te zeilen maar u kunt ook daadwerkelijk bij IJburg afmeren en er even voet aan wal zetten. Zo biedt een boottocht IJsselmeer legio mogelijkheden!

U kunt zelf uw boottocht op het IJsselmeer of meerdaagse reis samenstellen naar wens maar u kunt ook gebruik maken van onze speciale all inclusive boottocht IJsselmeer arrangementen. Voor meerinformatie over de boottocht IJsselmeer of ander arrangementen kijk op onze homepage.

2023-03-06T12:59:39+01:00
Ga naar de bovenkant