window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-17973183-1');

Bedrijfsuitje zeilen

Zeilen: een bedrijfsuitje dat voor iedereen leuk is

Een bedrijfsuitje organiseren is een verantwoordelijke taak, want hoe hou je iedereen tevreden en zorg je dat je hele team een leuke dag heeft? En hoe organiseer je een origineel uitje dat nog niet eerder gedaan is? Zoek niet verder, hier moet je wezen!

Groot aanbod bedrijfsuitjes en teamuitjes

Wij hebben een groot aanbod aan leuke arrangementen die uitstekend geschikt zijn als bedrijfsuitje en uitje voor het team. Arrangementen waarbij een ontspannen en actieve zeiltocht gecombineerd wordt met iets cultureels, recreatiefs, culinairs of met een teambuilding programma. En mocht je zelf een uitgesproken idee hebben, leg het dan vooral aan ons voor. Met onze jarenlange ervaring in het organiseren van bedrijfsuitjes denken we graag met je mee!

Bedrijfsuitjes van 1 dag of 1 dageel

De meeste bedrijfsuitjes duren ca. 7 of 5 uur. Veel van onze arrangementen duren dan ook  1 dag, 1 middag+avond of 1 dagdeel (ochtend, middag of avond). De keuze is aan jullie en ook de tijden zijn aan jullie wensen aan te passen. Onze schepen varen de hele week en ook het hele jaar door, dus ook in de wintermaanden zijn er schepen vaarklaar! Willen jullie dus een winters bedrijfsuitje organiseren dat anders is dan anders, dan kan je zeker bij ons terecht. We hebben een aantal leuke winterse arrangementen voor jullie team.

Bedrijfsuitjes van meerdere dagen

Ook voor meerdaagse bedrijfsuitjes kan je goed bij ons terecht. Organiseer je bijvoorbeeld een management get a way of een teambuildingsessie van meerdere dagen, dan graag we graag met je in gesprek over de mogelijkheden. Een aantal van onze schepen hebben een mooie overnachtingsaccommodatie en de schippers van die schepen gaan graag met jullie team het IJsselmeer op om een paar dagen te zeilen en nieuwe havens te ontdekken. Het programma kan helemaal vastgelegd worden met vergadersessies en trainings momenten, maar het is ook mogelijk om het programma vrij te laten en weer en wind het programma te laten bepalen. Voor meerdaagse bedrijfsuitjes check de Gouden Vloot zeilreizen.

Combineer je bedrijfsuitje en zeiltocht met een bezoek aan….

Het forteiland Pampus. Of aan het Muiderslot
En wanneer jullie bedrijfsuitje wat langer mag duren, dan kunnen we een uitstapje maken naar Volendam of Marken of Amsterdam. Bekijk onze arrangementen en vind allerlei suggesties voor een leuk en ontspannen bedrijfsuitje!

[button color=”#COLOR_CODE” background=”#COLOR_CODE” size=”medium” src=”https://www.muidenmaritiem.nl/zakelijke-arrangementen/”] Check hier de Zakelijke arrangementen[/button]

2023-03-06T12:59:33+01:00
Ga naar de bovenkant