window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-17973183-1');

Pieperrace Volendam luidt het seizoen in!

Open met ons het Zeilseizoen tijdens
de Pieperrace Volendam!
1 t/m 3 april 2022

Zeilervaring is geen vereiste, wij zorgen voor een goede crew. Bij een zeilwedstrijd is het mogelijk zelfstandig in te schrijven of met een groep tot maximaal 24 personen. Actief meezeilen of kijken hoe goed er gezeild wordt? Jij kiest!

Op zaterdag 2 en zondag 3 april 2022 wordt de 36e Pieperrace georganiseerd vanuit Volendam. Deze jaarlijkse hardzeilwedstrijd voor is het begin van het vaarseizoen!

De zeilende beroepsvaart, maar ook andere traditionele platbodems kunnen deelnemen aan de Pieperrace. Er wordt gevaren in verschillende klassen platbodems: Tjalken, Skûtsjes, Aken, Klippers en Visserijvaartuigen.

De start en finish zullen voor de Volendammer haven plaats vinden. Vanaf de dijk is de zeilwedstrijd goed te volgens voor publiek. Bovendien zal – net als vorige jaren – in de haven de stand bijgehouden worden op een scorebord en zal een spreekstalmeester de race becommentariëren.

Lees hier meer en boek nu!

 

2023-03-06T12:59:20+01:00
Ga naar de bovenkant