window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-17973183-1');

Heisessie

Heisessie

“ Een heisessie (ook wel heidag) is een bijeenkomst voor leidinggevenden van een bedrijf, of medewerkers van een afdeling, op een externe, vaak afgelegen locatie. Deelnemers kunnen in alle rust vergaderingen, seminars, lezingen en training volgen gedurende een aantal dagen. Een heisessie kan plaatsvinden in een conferentieoord op de hei, maar in principe is inmiddels iedere prikkelarme omgeving met voldoende faciliteiten geschikt.”  Bron: Wikipedia. 

Simpel gezegd is een heisessie een bijeenkomst dat vaak op een externe, afgelegen (lees: prikkelarme) omgeving wordt gehouden. Tijdens een heidag komt het gehele managementteam op een andere plek bij elkaar dan normaal.

Heidag organiseren

De organisatie van een heidag begint met het vinden van een passende locatie. Uiteraard dient de locatie midden in de natuur te liggen en moet deze de gasten voldoende rust, ruimte en privacy kunnen bieden. Hier kan Muiden Maritiem u goed bij helpen. Wij nemen jullie mee naar een verlaten ankerplek zodat er in alle rust kan worden vergaderd en jullie je volledig op de toekomst kunnen bezinnen. Hier heb je alle ruimte, rust en privacy om spijkers met koppen te slaan!

Op zoek naar de ideale locatie voor een stevige meerdaagse heisessie met overnachting? 

Als u aan een dag niet genoeg heeft, bieden wij ook de mogelijkheid om een Heisessie met overnachting te organiseren!

Een goede locatie is doorslaggevend voor het slagen van een meerdaagse heisessie. De heisessie laat een onvergetelijke indruk na, wanneer je deze combineert met een activiteit zoals zeilen!

De Heidagen laten een onvergetelijke indruk achter op alle opvarenden.

Vergaderen en overnachten

Luxe vergaderlocatie met overnachting

Heisessie met overnachting in Harlingen

-Heisessie op het Wad

 

 

 

 

2023-03-06T12:59:19+01:00
Ga naar de bovenkant