window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-17973183-1');

Sail Amsterdam, 19 t/m 22 augustus 2015

Vijf dagen nautisch erfgoed in Amsterdam

Sail Amsterdam is een groots nautisch evenement dat 1 keer per 5 jaar wordt georganiseerd in de Amsterdamse haven. De hele stad bruist er van en het evenement is absoluut een bezoek waard, per boot of per voet. De vele tall ships die in de haven liggen afgemeerd zijn te bezichtigen. Overal is feest, muziek, theater en zijn er evenementen met een nautisch karakter, zowel op het water als op het land.

Data

Sail begint met de Sail In op 19 augustus. Op deze dag worden de tall ships onthaald door een enorme vloot van kleine en grote schepen. De daaropvolgende dagen zijn de schepen te bezichtigen en zijn er vele evenementen op en rondom het water. Ook is het mogelijk om een arrangement te boeken met je gezelschap op een van de mooie zeilschepen die de Hollandse chartervloot rijk is.
Voor grote en kleine groepen zijn er arrangementen beschikbaar.

Schip boeken?

Je kunt bij ons een schip boeken waarmee je, compleet verzorgd, van Sail kunt genieten. We bieden vele arrangementen op zowel zeilschepen als salonboten. Vraag nu onze arrangementen bijlage aan!

Meer informatie is ook te vinden op onze Sail pagina

Sail 2014

2023-03-06T12:59:27+01:00
Ga naar de bovenkant