window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-17973183-1');

Zeilevenement

Voor grote groepen bieden wij speciale zeilevenementen

Wilt u met uw vrienden of collega’s lekker uitwaaien en heeft u een grote groep (groter dan 25 personen)? We hebben mooie traditionele schepen waar op een leuk zeilevenement te organiseren is.

zeil regatta bbq

Regatta met BBQ
Zeilevenement voor groepen vanaf 50 personen. Met 3 of meer schepen zeilt u om uw eigen bedrijfs-bokaal. Compleet met wedstrijdbaan, startschip en prijsuitreiking. Zeilervaring is niet nodig, de bemanning legt u graag van alles uit.
Lees meer over ons regatta met BBQ arrangement >>>
matchrace klippers

Matchrace met klippers

Zeilevenement met 2 super snelle klippers wordt er een spannende matchrace gevaren. De schepen waarmee u zeilt behoren tot de absolute top van Nederland!
Lees meer over ons matchrace arrangement >>>
matchrace bbq

Matchrace met BBQ

Een matchrace is een zeilrace met 2 schepen. De ultieme strijd tussen twee boten op een klein parcours. Dit zeilevenement wordt afgesloten met een heerlijke barbecue.
Lees meer over ons matchrace met BBQ arrangement >>>
matchrace lemsteraken

Matchrace met Lemster Aken

Een zeilevenement met het mooiste type boten: Lemster Aken. De ultieme strijd tussen 2 zeilschepen op een klein parcours.
Lees meer over ons matchrace met Lemster Aken arrangement >>>

Al onze zeilevenementen vertrekken vanuit Muiden, een pittoresk stadje aan de A1 op nog geen 15 minuten rijden vanaf Amsterdam. Zeer centraal gelegen en direct aan het IJsselmeer. Breng bijvoorbeeld zeilend een bezoek aan het forteiland Pampus voor een uitgebreide rondleiding. Of zeil lekker een paar uurtjes na het werk, onder het genot van een hapje en een lekker buffet. Of een zeilwedstrijd op het IJsselmeer, dit is een leuk zeilevenement om met uw collega’s te doen. Even de strijden tegen andere collega’s. Onze zeilevenement biedt niet alleen zeilen maar ook een activiteit erbij zodat er voor ieder wat wils is. Ieder zeilevenement biedt u vele keuze mogelijkheden, ook op de dag zelf.

Meer informatie over zeilevenement of andere mogelijkheden vindt u ook op onze homepage.

2023-03-06T12:59:40+01:00
Ga naar de bovenkant