window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-17973183-1');

Cultureel uitje voor groepen

Cultureel uitje voor groepen

Varen vanuit Muiden: cultuur, historie en natuur in één uitje

Muiderslot in de avondHet begint eigenlijk al bij aankomst in Muiden. Zonder uitzondering wordt iedereen overvallen door de charme van dit kleine vestingstadje. De geschiedenis met kopstukken P.C. Hooft en Graaf Floris V is rijkelijk terug te vinden in het Muiderslot en in de vestingstad zelf. En het forteiland Pampus ligt, als museum in het water, pal voor de ‘deur’ van Muiden. Genoeg mogelijkheden voor een cultureel uitje.

Cultureel uitje met meerdere bestemmingen

Maar dat is nog niet alles. Tegenwoordig is Muiden vooral bekend om de watersport die overal vertegenwoordigd is. Ontelbare boten passeren per seizoen de sluis van Muiden om zo het wijdse water van het IJmeer, Markermeer en Vecht op te varen. En Muiden is één met de zeilende chartervloot die door het hele centrum van Muiden te vinden is. Dagelijks varen de klippers en tjalken uit naar havenplaastjes vol cultuur  zoals  Marken, Volendam en Amsterdam. Een zeiltocht vanuit Muiden biedt dus nog veel meer mogelijkheden voor een cultureel dagje uit!

De volgende van onze arrangementen bevatten naast een lekker stuk zeilen, ook een cultureel uitje:

Cultureel uitje Zeilen naar Volendam of Marken: een heerlijke dag zeilen over het Markermeer / IJsselmeer met een tussenstop rond lunch tijd in Volendam of Paard van Marken met zeilschipMarken. In Volendam kunnen jullie een visje eten op de dijk of  een groepsfoto laten maken in Volendammer klederdracht. Op Marken kunnen we een rondleiding / rondwandeling verzorgen door een gids in klederdracht. Zeer de moeite waard! Cultureel uitje Zeilen naar het forteiland Pampus, dagarrangement: Het forteiland Pampus behoort tot de Unesco Wereld erfgoed lijst en dat is niet voor niets. Ontdek dit ruige stukje cultuur van Nederland in het Markermeer / IJsselmeer door er met één van onze schepen naar toe te zeilen! Cultureel uitje Zeilen, Pampus en BBQ: Een barbecue op het water is natuurlijk al leuk maar helemaal wanneer deze vooraf gegaan wordt door een bezoek aan het forteiland Pampus en een ontspannen zeiltocht op het Markermeer / IJsselmeer. ’s  Morgens is er dan nog alle tijd om wat cultuur te snuiven in Muiden. Bijvoorbeeld met een bezoekje aan het Muiderslot. Cultureel uitje Happy in Holland met Muiderslot en Volendam: ’s morgens een bezoek brengen aan het Muiderslot, daarna lunchen aan boord en in de middag een ontspannen zeiltocht met een traditioneel zeilschip van Muiden naar Volendam. Een compleet cultureel uitje wat extra leuk is voor buitenlandse gasten!


Reviews:

1903, 2014

Dekkei Groep, Henk Buitelaar

Nogmaals dank voor alles. We krijgen alleen maar mooie reacties van gelukkige relaties vandaag.

Klaar om aan boord te stappen?

Kunnen we u ergens mee helpen?

Speciale wensen voor uw catering?

Onze meest populaire arrangementen:

Interesse in dit arrangement?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Ik heb een vraag over

Contactgegevens:

  • Snel Zeilen VOF
    KvK nr: 57462631
    BTW nr: NL8525.90.660.B.01
    IBAN: NL85 ABNA 0248 0319 10

Ga naar de bovenkant