window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-17973183-1');

Personeelsuitje

De Hoge Wier heeft jarenlange ervaring met het organiseren van personeelsuitjes

Wij hebben diverse programma’s voor personeelsuitjes opgesteld waarin het zeilen op onze historische schepen gecombineerd wordt met culturele bezienswaardigheden rondom het Markermeer, zoals een rondleiding op het forteiland Pampus, een wandeling op het karakteristieke Marken onder leiding van een gids of een haring happen op de dijk van Volendam, gevolgd door een foto in kledendracht. En dit alles al of niet afgesloten met een barbecue op een eiland of een buffet aan boord. Een volledig programma dus voor uw personeelsuitje! Voor meer informatie over personeelsuitjes of arrangementen kijk dan op onze homepage.

Een personeelsuitje organiseren is een leuke maar verantwoordelijke taak. Hoe vindt u iets dat iedereen aanspreekt? Bij De Hoge Wier vindt u vast en zeker een leuk personeelsuitje arrangement dat aan alle eisen voldoet! Samen actief buiten bezig zijn, gecombineerd met ontspannen samenzijn onder het genot van een hapje en drankje.

Check hier de Zakelijke arrangementen

2023-03-06T12:59:40+01:00
Ga naar de bovenkant