window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-17973183-1');

Trouwfeest op een boot

bruidspaar bij sluis kleinTrouwfeest op een boot in Muiden. Muiden staat bekend om zijn schepen. Als u naar de term “huwelijksbootje” kijkt een combinatie die van oudsher al bestaat. Bij Muiden Maritiem kunt uw trouwfeest op een boot op een bijzondere manier beleven. Trouwfeest op een boot, varen samen met uw bruiloftsgasten over het Markermeer (IJsselmeer).

Programma trouwfeest op een boot:
U trouwt terwijl het schip in de haven ligt van Muiden en na de officiële ceremonie gaan de trossen los. Vertrekhaven (en trouwgemeente) is het pittoreske Muiden, bekend om haar fotogenieke en historische Muiderslot.

Muiden Maritiem heeft op basis van haar ervaring een speciaal trouwfeest op een bootarrangement ontwikkeld dat uw huwelijksdag in alle opzichten tot een ontspannen en geslaagd evenement zal maken. Wij ontnemen u alle zorgen en u zult nog vaak met een blij gevoel aan uw huwelijksbootje terugdenken!

Onze traditionele zeilschepen zijn volledig ingericht voor het varen tijdens trouwen in Muiden arrangement. De catering aan boord is van een hoog niveau. Wij hebben een ruim cateringaanbod, geschikt voor elk budget. Voor meer in formatie over trouwfeest op een boot ga dan naar onze homepage. U vindt daar ook andere leuke zeilarrangementen.

2023-03-06T12:59:41+01:00
Ga naar de bovenkant