window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-17973183-1');

zeilboot huren

Een complete en geslaagde dag varen op het IJsselmeer?

Een zeilboot huren van de Bruine vloot? Een traditionele zeilboot huren kan uitstekend bij Muiden Maritiem! Met een groep of individueel. Een wedstrijd of gewoon lekker uitwaaien. Een traditionele zeilboot huren  betekent varen met een echt zeilschip van de Bruine vloot; mooi traditioneel, met een zichtbare en rijke geschiedenis en nog klassiek gelijnd. Zo blijft het uitzicht op het water ook mooi.

zeilwedstrijd klippers
Met collega’s een zeilboot huren? Daarvoor hebben wij vele speciale arrangementen die nog lang in uw geheugen zullen blijven, zoals bijvoorbeeld:
zeilboot huren en zeilen naar Pampus arrangement
zeilboot huren en vergaderarrangement
Zeilboothuren en teambuilding
kookworkshop aan boord van een traditioneel zeilschip

Met vrienden een zeilboot huren en een lekker weekendje weg? Geheel verzorgd of wilt u liever zelf uw vrienden culinair verrassen? Alles is mogelijk. U kun ook de zeilboot huren voor een avondtocht met vrienden of collega’s.

Met familiedag een zeilboot huren?  We hebben leuke arrangementen om met de familie te doen. Heeft u een hele grote familie dan kan er een zeilwedstrijd gehouden worden. Wat dacht u van een zeilboot huren en naar Volendam gaan en daar lekker uitwaaien en in kledingdracht foto’s laten maken.

2023-03-06T12:59:36+01:00
Ga naar de bovenkant