window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-17973183-1');

Bedrijfsuitje zeilen Muiden

Muiden Maritiem heeft vele arrangementen met zeilen voor uw bedrijfsuitje of personeelsuitje

Kijk vooral bij onze Zakelijke arrangementen of kijk eens bij een van de onderstaande arrangementen:

pampus bedrijfsuitje    bedrijfsuitje zeilen muiden Pampus; Heeft u een bedrijfsuitje of afdelingsuitje te plannen en wilt u lekker een dagje ontspannen weg met elkaar? Kom aan boord van een traditioneel zeilschip en zeil naar het forteiland Pampus voor een rondleiding. Indien u met een grote groep bent dan verdelen we de groep over meerdere schepen en zeilt u de Slag om Pampus! Een spectaculair en dynamisch bedrijfsuitje vol interactie.

vino_wine-&-spice   – bedrijfsuitje zeilen muiden kookworkshop; Bij het organiseren van bedrijfsuitjes valt men vaak terug op dezelfde activiteiten maar de combinatie van zeilen en koken is waarschijnlijk nog niet vaak voorbijgekomen! U volgt een kookworkshop aan boord van een meer dan 100 jaar oude klipper onder leiding van een professionele kok. Het koken wordt afgewisseld met het zeilen waardoor u een bedrijfsuitje organiseert waarbij iedereen het naar zijn zin heeft!

MM vergadering vergaderlocatie huren bedrijfsuitje zeilen muiden vergaderen; ’s Morgens serieus vergaderen in de salon benedendeks en na de lunch gaan de trossen los en de zeilen omhoog! Combineer uw bedrijfsuitje of personeelsdag met een dagdeel vergaderen of met een presentatie om alle neuzen weer dezelfde kant op te krijgen. Aan boord zijn alle vergaderfaciliteiten aanwezig.

– bedrijfsuitje zeilen muiden grote groepen; Voor groepen vanaf 40 personen hebben wij verschillende dynamische arrangementen. Kijkt u op onze ‘evenementenpagina’ voor een origineel bedrijfsuitje!

 

image3   – bedrijfsuitje zeilen muiden avond tochten; Weinig tijd voor een bedrijfsuitje tijdens kantooruren omdat de zaak niet gesloten kan worden? Wat dacht u van een bedrijfsuitje na kantoortijd? Lekker zeilen vanuit het centraal gelegen Muiden met een drankje en een heerlijk buffet. Klik op bovenstaande link voor meer informatie over dit bedrijfsuitje.

Algemene informatie voor uw bedrijfsuitje, personeelsuitje, familiedag of verenigingsuitje: Al onze zeilen bedrijfsuitjes vertrekken vanuit Muiden, een pittoresk stadje aan de A1 op nog geen 15 minuten rijden vanaf Amsterdam. Muiden is zeer centraal gelegen en direct aan het IJsselmeer. Breng bijvoorbeeld zeilend een bezoek aan het forteiland Pampus voor een uitgebreide rondleiding. Of zeil lekker een paar uurtjes na het werk, onder het genot van een hapje en een lekker buffet. Met uw bedrijfsuitje zeil betekent niet alleen zeilen maar ook een activiteit erbij zodat er voor ieder wat wils is.

Vanuit Muiden zeilen biedt u vele keuze mogelijkheden. Aan boord van onze schepen, die alle vertrekken vanuit Muiden, vindt u alle rust. Tijdens de vaartocht kunt u volop genieten van het ware leven aan boord van een zeilschip. Boven uw hoofd hoort u gestommel op de luikenkappen wanneer het schip gaat wenden. Watersport met voor elk wat wils.

[button color=”#COLOR_CODE” background=”#COLOR_CODE” size=”medium” src=”https://www.muidenmaritiem.nl/zakelijke-arrangementen/”] Check hier de Zakelijke arrangementen[/button]

2023-03-06T12:59:34+01:00
Ga naar de bovenkant