window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-17973183-1');

Bootverhuur

boot huren in muiden

boot huren in muiden

Bootverhuur in Muiden

De Hoge Wier maakt meer mogelijk! De Hoge Wier is gespecialiseerd in bootverhuur. Heeft u altijd al op een platbodem willen zeilen? Dat kan bij De Hoge Wier! Wij hebben meer dan 10 traditionele schepen in de zeil bootverhuur en meer dan 10 jaar ervaring in de bootverhuur. Op onze site vindt u heel veel all in arrangementen en mogelijkheden. Evenals veel foto’s van de boten in de bootverhuur.

Een leuk idee voor uw bedrijfsuitje, personeelsuitje, familiedag of verenigingsuitje

Al onze klippers en tjalken vertrekken vanuit Muiden, een pittoresk stadje aan de A1 op nog geen 15 minuten rijden vanaf Amsterdam. Zeer centraal gelegen en direct aan het IJsselmeer. Breng bijvoorbeeld zeilend een bezoek aan het forteiland Pampus voor een uitgebreide rondleiding. Of zeil lekker een paar uurtjes na het werk, onder het genot van een hapje en een lekker buffet. Of een zeilwedstrijd op het IJsselmeer. Bootverhuur betekent niet alleen zeilen maar ook een activiteit erbij zodat er voor ieder wat wils is.

Bootverhuur De Hoge Wier biedt u vele keuze mogelijkheden. Wij bieden vele arrangementen met bootverhuur: – zeil bootverhuur voor vergaderingen; – zeil bootverhuur voor grote groepen; – Avond zeil bootverhuur. Aan boord van de boten die wij verhuren vindt u alle rust. Tijdens de vaartocht kunt u volop genieten van het ware leven aan boord van een klipper. Boven uw hoofd hoort u gestommel op de luikenkappen wanneer de tjalk gaat wenden. Bootverhuur met voor elk wat wils. Voor alle informatie over bootverhuur kijk op de homepage van Muiden Martiem.

2023-03-06T12:59:41+01:00
Ga naar de bovenkant