window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-17973183-1');

Klipper huren vanuit Muiden

Heeft u altijd al eens willen varen op een schip van de Bruine vloot?

Een tjalk of klipper huren kan uitstekend bij Muiden Maritiem! Met een groep of individueel. Een wedstrijd of gewoon lekker uitwaaien. Voor een zakelijk of privé uitje. De klippers of tjalken van Muiden Maritiem zijn de echte zeilschepen van de Bruine vloot; mooi traditioneel, met een zichtbare en rijke geschiedenis en klassiek gelijnd. Zo blijft het uitzicht op het water ook mooi en waant u zich al snel in vroeger tijden toen de schepen van de Bruine vloot nog met vracht over de Zuiderzee voeren. Onze schepen zijn van binnen helemaal aangepast aan de eisen van de moderne tijd, met gevoel voor sfeer en traditie.

Met collega’s of vrienden een tjalk of klipper huren? Daarvoor hebben wij vele speciale arrangementen die nog lang in uw geheugen zullen blijven, zoals bijvoorbeeld:

– Pampus en zeilen arrangement;
– zeilen en vergaderen arrangement;
 kookworkshop aan boord van een traditioneel zeilschip.

Met vrienden een tjalk of klipper huren en een lekker weekendje weg? Geheel verzorgd of wilt u liever zelf uw vrienden culinair verrassen? Alles is mogelijk.

Afvaarthaven is het centraal gelegen Muiden. Kijkt u voor meer informatie op onze startpagina.

klipper De Hoge Wier huren

2023-03-06T12:59:40+01:00
Ga naar de bovenkant