window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-17973183-1');

Personeelsuitje IJsselmeer

Een personeelsuitje op het IJsselmeer

organiseren is een leuke maar verantwoordelijke taak. Hoe vindt u iets dat iedereen aanspreekt? Bij Muiden Maritiem vindt u vast en zeker een arrangement dat aan alle eisen voldoet! Samen actief buiten bezig zijn, gecombineerd met ontspannen samenzijn onder het genot van een hapje en drankje.

Muiden Maritiem heeft jarenlange ervaring met het organiseren van personeelsuitjes. Wij hebben diverse programma’s voor u opgesteld waarin het zeilen op onze historische schepen gecombineerd wordt met culturele bezienswaardigheden rondom het Markermeer (het zuidelijk deel van wat iedereen het “IJsselmeer” noemt), zoals een rondleiding op het forteiland Pampus, een bezoek aan de beroemde vuurtoren “het Paard van Marken”, een wandeling op het karakteristieke Marken onder leiding van een gids of een haring happen op de dijk van Volendam, gevolgd door een foto in kledendracht.

Gaat u een aantal dagen met een van onze schepen op pad, dan kunt u meerdere plaatsen aan doen langs het Markermeer, IJsselmeer, de Friese meren of de Waddenzee. Bent u wel eens in Hindeloopen geweest bijvoorbeeld? Dit schattige plaatsje zal uw hart veroveren. Of het Wad overzeilen naar Terschelling? Het vakantiegevoel begint al zodra u het zilte water van de Waddenzee kan ruiken! Maar ook andere plaatsjes aan het IJsselmeer zijn zeker een bezoek waard, zoals Enkhuizen, Medemblik, Stavoren, Makkum en Workum.

Onze traditionele zeilschepen zijn volledig ingericht voor het varen met gasten zonder dat zij hun traditionele uiterlijk verloren hebben. Dat maakt het personeelsuitje IJsselmeer op onze schepen tot een comfortabele en tevens culturele belevenis!

[button color=”#COLOR_CODE” background=”#COLOR_CODE” size=”medium” src=”https://www.muidenmaritiem.nl/zakelijke-arrangementen/”] Check hier de Zakelijke arrangementen[/button]

2023-03-06T12:59:38+01:00
Ga naar de bovenkant