window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-17973183-1');

varen

Met onze schepen kunt u uitstekend vanuit Muiden varen

Er zijn verschillende mogelijkheden om te varen vanuit Muiden:
– Varen Muiden en Pampus;
-Varen Muiden en kookworkshop, zeilen en koken
– Varen Muiden en vergaderen
– Varen Muiden voor grote groepen
– Avond varen Muiden

Wel eens gedacht aan varen met en een kookworkshop op een zeilschip? Een perfecte combinatie voor iedereen die van lekker eten houdt in een ontspannen omgeving. Aan boord de Hoge Wier combineren we varen en koken. Onder begeleiding van een professionele kok bereidt u zelf een lekkere lunch of een diner menu en leert u eenvoudige trucs om een hoogstaand culinair menu te bereiden. U leert niet alleen koken maar leert trucs van varen en zeilen op een zeilklipper.

De Hoge Wier en onze andere traditionele zeilschepen varen en vertrekken vanuit Muiden, een pittoresk stadje aan de A1 op nog geen 15 minuten rijden vanaf Amsterdam. Zeer centraal gelegen en direct aan het IJsselmeer. Kijkt u op onze startpagina voor een routebeschrijving. Breng bijvoorbeeld zeilend een bezoek aan het forteiland Pampus voor een uitgebreide rondleiding. Of lekker een paar uurtjes na het werk varen, onder het genot van een hapje en een lekker buffet. Of een zeilwedstrijd op het IJsselmeer. Vanuit Muiden varen betekent niet alleen zeilen maar ook een activiteit erbij zodat er voor ieder wat wils is. Vanuit Muiden varen biedt u vele keuze mogelijkheden.

Meer informatie over varen op een zeilklipper of tjalk vindt u op onze homepage.

2023-03-06T12:59:37+01:00
Ga naar de bovenkant