window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-17973183-1');

Zeilen vanuit Muiden

Wij bieden vele tochten waarbij u kunt zeilen vanuit Muiden:

zakelijk Zeilen vanuit Muiden

Trouwen op schip Muiden

Familiedag zeilen Muiden

– zeilen Muiden en Pampus;

Groepsuitje

– zeilen Muiden en koken (kookworkshop);
– zeilen Muiden en vergaderen;
– zeilen Muiden grote groepen;
– zeilen Muiden avond tochten
zeilen Muiden en teambuilding;

Een leuk idee voor uw bedrijfsuitje, personeelsuitje, familiedag of verenigingsuitje

Al onze zeil bedrijfsuitjes vertrekken vanuit Muiden, een pittoresk stadje aan de A1 op nog geen 15 minuten rijden vanaf Amsterdam. Muiden is zeer centraal gelegen en direct aan het IJsselmeer. Op onze startpagina vindt u een uitgebreide routebeschrijving. Breng bijvoorbeeld zeilend een bezoek aan het forteiland Pampus voor een uitgebreide rondleiding. Of zeil lekker een paar uurtjes na het werk, onder het genot van een hapje en een lekker buffet. Of een zeilwedstrijd IJsselmeer. Met uw bedrijfsuitje zeil betekent niet alleen zeilen maar ook een activiteit erbij zodat er voor ieder wat wils is. Vanuit Muiden zeilen biedt u vele keuze mogelijkheden.

Aan boord van onze schepen, die alle vertrekken vanuit Muiden, vindt u alle rust. Tijdens de vaartocht kunt u volop genieten van het ware leven aan boord van een zeilschip. Boven uw hoofd hoort u gestommel op de luikenkappen wanneer het schip gaat wenden. Watersport met voor elk wat wils.

Wel eens gedacht aan een kookworkshop op een zeilschip? Een perfecte combinatie voor iedereen die van lekker eten houdt in een ontspannen omgeving. Aan boord de Hoge Wier combineren we zeilen en koken. Onder begeleiding van een professionele kok bereidt u zelf een lekkere lunch of een diner menu en leert u eenvoudige trucs om een hoogstaand culinair menu te bereiden.

Meer informatie over onze mogelijkheden vindt u ook op onze hoofdpagina.

[button color=”#COLOR_CODE” background=”#COLOR_CODE” size=”medium” src=”https://www.muidenmaritiem.nl/zakelijke-arrangementen/”] Check hier de Zakelijke arrangementen[/button]

2023-03-06T12:59:40+01:00
Ga naar de bovenkant